Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (90/95) > >>

Louie:
Hmm...carti...sa incerc sa enumar cateva:

1. "Vulpile in vie" de Lion Feuchtwanger
2. "Soarele gol" de Isaac Asimov si de altfel absolut tot ce este scris de acest autor
3. "Dinastia Sunderland-Beauclair", "Uragan asupra Europei", "Cavalcada in iad", "Iubirile imposibile ale lui Petronius" de Vintila Corbul si toate celelalte opere.
4. "Nori grei deasupra castelului Blandings" de P. G. Wodehouse - un scriitor cu un umor exceptional!

Ma opresc aici pentru ca mi-ar trebui zile in sir sa enumar scriitori si/sau carti pe care le-am citit de-a lungul timpului.

Anemona27:
Ce citesc acum: Kazuo Ishiguro, "Pe când eram orfani".
Scrie splendid neadaptatul prizonier al două culturi...

Edith:

Cartile  sunt oglinzi , vezi  in ele   numai  ceea ce  ai deja in tine.
                                                                         Zafon,

claravicula:
Eu recomand Fredrik Backman, "Un om pe nume Ove", "Bunica mi-a spus sa-ti spun ca-i pare rau". Ambele sunt superbe si sunt o lectura usoara dar incarcata de trairi. Momentan citesc "Jurnalul secret al lui Hendrik Groen" de acelasi autor dar nu -a prins asa rau ca cele doua. Evit sa ma pronunt inca.
Pe directia de autodezvoltare mi se pare interesanta "Cum sa-ti reinventezi viata" de Young si Klosko. Este vorba de capcane mentale dezvoltate in copilarie.

Anemona, eu am citit "Sa nu ma parasesti" de Kazuo Ishiguro si ramane pana in prezent o emotie de lectura singulara.Cred ca am sa-ti urmez recomandarea cand termin ce am inceput.

Am citit ceva la viata mea dar cartea mea de inima ramane "Un veac de singuratate" de Gabriel Garcia Marquez.
Mai bine ma opresc aici :)

Duminica placuta tuturor!

estera:
Kazuo Ishiguro are un farmec aparte, o sensibilitate deosebita, nu degeaba a luat premiul Nobel pt literatura!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă