Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (10/95) > >>

buzz:
jurnalul lui bryney jones
Mananca, roaga-te, iubeste - Elizabeth Gilbert
Niste raspunsuri , Mihaela Radulescu
Regina de gheata, Alice Hoffman

EUGENIA110:
In ultima vreme citesc tot ce-mi cade in mina, fara discernamint, consider ca nu e o pierdere de timp, indiferent carui gen apartine cartea respectiva.

Grey_witch:
Am inceput "Club Gourmet" de \Junikiro Tanizaki. E interesant, o colectie de nuvele... Totusi, dintre scriitorii japonezi pe care i-am citit, mi-a placut mai mult Haruki Murakami... Imi place proza lui halucinanta, in care visul si realitatea se amesteca, ca nu mai stii cand incepe una si cand se termina cealalta.
As vrea sa citesc Salman Rushdie, Seducatoarea din Florenta, ultima lui carte scoasa, dar sa vedem... Sper sa nu plonjez iar in science fiction, ca mi-am propus sa las macar cateva saptamani de-o parte genul, nu de alta, dar sa nu devina monotone lecturile mele.

capsuna:
Mi-e mi-a placut "La sud de granita, la vest de soare", Haruki Murakami.

Grey_witch:
Pentru ca nu prea stiam ce sa citesc, m-am apucat si eu de Regina de Gheata, Alice Hoffmann,  ca o aveam intre ebooksurile mele... Am lasat-o insa repede... Buzz, tot asa de sumbra e pana la capat? Cu gagica care danseaza cu moartea, fiind atrasa de moarte si provocand distrugerea prin ceea ce spune? Mi-a placut imaginea aceea a reginei de gheata asa cum si-o imagineaza personajul... in care pasarile isi rup ciocurile in trupul de gheata. O imagine a frumusetii perfecte si a mortii... Insa, cum am zis, nu am avut puterea s-o citesc, mai departe, cel putin in starea actuala de spirit in care sunt nu mi-ar prinde prea bine. O s-o continuu numai daca fata se indragosteste sau face ceva, ca sa se elibereze din cochilia acelei imagini sumbre de regina a mortii... Asa ca sa imi spui, Buzz daca sa o mai citesc sau nu.
At Capsuna, eu am mai citit si In cautarea oii fantastice, tot de Murakami, si la sud de granita. Sunt bune amandoua... Vreau sa citesc cand apuc si Padurea norvegiana.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă