Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (9/95) > >>

almi_gabi:
Carte de dezvoltare personala:

"Conversatii decisive" - Kerry patterson, Joseph Grenny, Ron McMillan, Al Switzler

luciamanta:

--- Citat din: carmentoma din Duminică, 25 Aprilie 2010, 22:38 ---    La sugestia unui bun prieten recitesc acum "Zbor deasupra unui  cuib de cuci, de Ken Kesey! Supercarte, la fel ca si ecranizarea! Cu Jack Nickolson.

--- Terminare citat ---
Cu multi ani in urma, am vazut piesa "Zbor deasupra unui cuib de cuci" cu Florin Piersic si altii.... A fost o piesa de neuitat...

maria171:
si eu am vazut-o
super
imi venea sa o strang de gat pe olga delia mateescu

carmentoma:

--- Citat din: maria171 din Luni, 26 Aprilie 2010, 14:15 ---si eu am vazut-o
super
imi venea sa o strang de gat pe olga delia mateescu

--- Terminare citat ---

Daca a reusit sa iti creeze asemenea stare inseamna ca e cu adevarat o mare actrita!

Grey_witch:
Am vazut "Zbor deasupra unui cuib de cuci" in facultate la teatrul din Cluj acum sase sau sapte ani. Da, e superba piesa, trebuie sa citesc si cartea candva... Pacat ca in final eroului i se face lobotomie... Totusi, gestul acela, cand sparg ceilalti geamul ospiciului, seful indian, parca, e semnificativ, si cumva iti da speranta ca poti scapa de raul reprezentat de miss Wretched, de societatea asta care te innebuneste...
Eu acuma citesc "De veghe in lanul de secara" de J.D.Salinger. A trebuit s-o citesc pentru inspectia de grad, ca trebuia predata la clasa a IX-a, si acum vreau sa o termin, ca e interesanta in felul ei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă