Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
rodica popa:
Lia,regret ca fara voia mea te-am tarat intr-o polemica neplacuta si imi cer scuze ca am atins un subiect impropriu acestei teme , dar cum spui si tu a fost o discutie colaterala . Ti-am raspuns la o intrebare si din dorinta de a fi civilizata am pierdut din vedere ca acesta e un site de literatura.Aceasta intamplare mi-a taiat elanul epistolar si pentru moment nu o sa mai postez nimic.
"Cat zgomot pentru nimic !"(e literatura !!!!) Te sarut si sper sa ne intalnim la Carnaval!
LiaV:
--- Citat din: rodica popa din Marți, 12 Februarie 2013, 12:46 ---Lia,regret ca fara voia mea te-am tarat intr-o polemica neplacuta si imi cer scuze ca am atins un subiect impropriu acestei teme , dar cum spui si tu a fost o discutie colaterala . Ti-am raspuns la o intrebare si din dorinta de a fi civilizata am pierdut din vedere ca acesta e un site de literatura.Aceasta intamplare mi-a taiat elanul epistolar si pentru moment nu o sa mai postez nimic.
"Cat zgomot pentru nimic !"(e literatura !!!!) Te sarut si sper sa ne intalnim la Carnaval!
--- Terminare citat ---
Rodica draga, nu ai pt ce sa-ti ceri scuze. Din pctul meu de vedere nu a fost polemica.
Am aflat in schimb, ca toata viata avem cate ceva de invatat si ca va trebui sa-i scriu d-lui Radu Borza (unul din creatorii Dex online cu care colaborez de cativa ani) si sa-i propun sa rectifice ceva pe-acolo.
http://dexonline.ro/definitie/vizavi
"PuĹŁini sunt cei care Ĺtiu cât de mult ar trebui sÄ Ĺtie, ca sÄ Ĺtie cât de puĹŁin Ĺtiu." - tot Shakespeare ;)
De altfel, am descoperit trei astfel de spatii dedicate cartii aici, asa ca, faramita de dialog pe care am purtat-o, nu cred sa fi afectat prea mult organizarea forumului. Insa mi s-a taiat si mie elanul. Prefer sa ma retrag si sa las loc celor mai cuminti.
Nu ne vom intalni la Carnaval. Nu sunt omul petrecerilor. Pe moment, Revelionul mi-a ajuns.
Dar am vazut ca vei veni la Sighisoara si ma bucur mult! Vom mai vorbi acolo.
Te sarut si eu!
Lia
LiaV:
RECTIFIC:
"Putini sunt cei care stiu cat de mult ar trebui sa stie, ca sa stie cat de putin stiu." - Shakespeare
mihaela1961:
Lia si Rodica,
Uite, imi cer eu scuze, OK?
La momentul respectiv, eu am emis doar o idee!Voi ati procedat corect, DAR..vedeti voi...sincer, eram eu insami tentata sa continui de unde ati lasat voi pe panta muzicii...de aceea mi-am luat permisiunea sa atrag atentia asupra ipoteticului 'melange'(sau melanj, Lia?).Doar ca m-am simiti ofensata in momentul in care, tu, Lia mi-ai atras atentia ca vb. in numele lui Gigi..asta a fost tot.Plus rautacismul cu nu stiu ce sectiune unde se discuta habar n-am ce..etc...nici macar nu ma intreseaza la ce sectiune te referi, draga mea Lia, DAR, daca ti se pare ceva suspect sau deplasat, cred ca poti sa-i atragi atentia lui Gigi!Nu pot sa pretind ca am intrat pe toate sectiunile, dar unde am intrat..chiar nu mi s-a parut ceva in neregula!
Uite asa...din justificare in justificare, ajungem exact la ce c ontestam eu:devierea discutiei catre cu totul altceva decat literatura!!
FACEM TOTUSI PACE????Incep sa ma simt al naibii de prost!!(daca suferiti de pudibonderie, taiati ce nu va place).
Revenind, de ce va purtati infantil amandoua, ce treaba are literatura cu remarca mea? :-[
Prefer sa-mi face eu 'mea culpa'..OK, AM GRESIT..SORRY!!!!
Caroline:
Gratie unui link pus pe alt topic de NICOLAE, am dat de cartile free to download ale finlandezului care a renuntat la toate bunurile materiale si calatoreste de ani buni, fara bani, cu autostopul, prin toata lumea.
http://www.tomiastikainen.com/
Am ce citi weekendul asta... Enjoy!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă