Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (78/95) > >>

Caroline:

--- Citat din: LiaV din Vineri, 08 Februarie 2013, 01:46 ---Cornelia, iti plac varcolacii? :))) ... ca sa stiu pe viitor.  ;)

--- Terminare citat ---

Da... sa ii studiez, de la distanta.  ;D

mihaela1961:
http://www.revistatango.ro/litere/cea-mai-frumoasa-poezie/constantin-preda-te-iubesc-cu-gelozia-unei-lame-de-pumnal-6408.html

O poezie ...'la drum de seara si de weekend'.Sper sa va placa! :)

LiaV:

--- Citat din: rodica popa din Vineri, 08 Februarie 2013, 13:38 ---Nu, imi plac si altele Il Pastore Fido, La Cetra, Il Tempesta del Mare ,corala Gloria .In mare Vivaldi are cam acelasi leit motiv muzical in opera sa realizata cu ajutorul preponderent al violinelor si flautelor . Cand o sa ma ,mai pun la punct cu tehnica IT o sa-ti trimit  cateva incantari la sectiunea Muzica, bineinteles daca te intereseaza.  :)

--- Terminare citat ---

Multumesc Rodica. Am muzica clasica. Am cantat candva Vivaldi, atat solo, cat si dublul pt 2 viori in la minor, pe care il mai ascult din cand in cand.
Imi face intotdeauna placere sa descopar ca mai sunt persoane care iubesc aceasta muzica.  :)

LiaV:

--- Citat din: LiaV din Vineri, 08 Februarie 2013, 21:29 ---Multumesc Rodica. Am muzica clasica. Am cantat candva Vivaldi, atat solo, cat si dublul pt 2 viori in la minor, pe care il mai ascult din cand in cand.
Imi face intotdeauna placere sa descopar ca mai sunt persoane care iubesc aceasta muzica.  :)

--- Terminare citat ---

Acest gen de muzica vroiam sa spun. 

mihaela1961:

--- Citat din: LiaV din Vineri, 08 Februarie 2013, 21:30 ---Acest gen de muzica vroiam sa spun.

--- Terminare citat ---
Lia,
Fara suparare, dar stiam ca pentru muzica exista o sectiune separata!
Cinstita sa fiu, nu am prea 'navigat'pe acolo, promit ca in limita timpului voi accesa si acea sectiune a forumului.
p.s. si eu ascult muzica clasica!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă