Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
varsator38:
m-ai facut curioasa Mari,voi cauta cartea,mai ales ca ne apropiem de "periculoasa"varsta de 15 ani :D
ama:
" sunt un porc.Casa mi-e o cocina. Nuo curat de luni de zile. Nimeni nu vine sa imi faca ordine. Nu-mi place sa-mi intre oameni straini in casa.[..] Din cind in cind rup o bucata de harti igienica, o ud si trec cu ea prin colturile unde se aduna praful..."
JAIME BAYLY - PE NEASTEPTATE UN INGER
cind i-am citit inceputul , am zis da, cartea are potential :)..am devorat-o in citeva ore
steliana:
ANIAR :)
(asociatia nationala a instructorilor auto din romania) ???
Mari_a:
--- Citat din: varsator38 din Duminică, 04 Decembrie 2011, 10:17 ---m-ai facut curioasa...
--- Terminare citat ---
E interesanta si e, ca sa zic asa, 'usor de citit'. Eu am fost curioasa sa vad ce zice de ea pe net. Si uite ce am gasit (habar n-aveam ca a fost ecranizata in 2005, n-am vazut filmul)
http://www.dob.ro/Recomandari/Carte/3346/Oameni-feroce
Saturnianul:
--- Citat din: lill din Vineri, 02 Decembrie 2011, 20:11 ---Il caut acum. Clar, voi strange perna in brate si nu de dor =))
--- Terminare citat ---
Ai mai apucat s-o strîngi? ;)
Serge Brussolo - Coşmar de închiriat
"În zilele următoare se dedică în întregime rolului de martor tăcut, înregistrînd procesele bolii, cautînd punctul slab. Această sarcină permanentă îi ocupa mintea, ferindu-l să cadă în vîrtejul nebuniei.
Noaptea i se întîmpla să viseze că o înjunghie pe mami în burtă cu cuţitul mare de bucătărie cu care tăiau carnea. Simţea foarte clar lama luptînd împotriva elasticităţii muşchilor abdominali, apoi - la capătul acestei scurte rezistenţe - înfigîndu-se într-un hău de moliciune vîscoasă, răvăşind toate acele organe complicate pe care femeile le ascund în pîntecele lor şi care le provoacă atîtea griji.
Altădată se vedea lovindu-şi tatăl în cap cu un ciocan luat din cutia cu scule. Craniul lui tati ceda cu un zgomot de ou spart, iar fisurile apăreau de jur împrejurul punctului de impact, dînd feţei aspectul unui vas vechi, plin de crăpături. Scena se repeta la infinit, cu mici variante groteşti sau oribile: cuţitul care tăia pîntecele Isei elibera cu aceeaşi ocazie şi copilaşul monstruos pe care-l purta în ea. Nou-născutul ţîşnea din rană latrînd ca un cîine şi încerca să-l muşte pe David de pulpă.
Ciclul se termina totdeauna în acelaşi fel: David dădea fuga în pădure cu o coardă în mînă şi se spînzura de o creangă joasă."
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă