Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (35/95) > >>

Mari_a:
Aoleu! Ce-i asta?! Aventurile lui Jack Spintecatorul?  Ori o fi vreun tratat de medicina legala pentru amatori?!  :o

steliana:
Daca il intalnesc pe David asta dau cu masina peste el la un sens giratoriu ;D
Stati linistiti, nu poate fi nici macar un cosmar inchiriat.

Saturnianul:
Terminat cu Coşmarul, început tot Serge Brussolo. Haita - Omul, cea mai aprigă fiară
CItate, mai încolo  ;D

almi_gabi:
"... Mai tarziu acest deliciu ascuns al riscului nu a disparut si nici nu s-a atrofiat, ci a luat dimensiuni nebanuite. Peste 14 ani, eram mare, student si mergeam eu acuma cu bunica s-o conduc la masina. trecuse de 80 de ani, se tinea inca foarte bine si nu accepta s-o insotesc decat pana-n statie. De acolo era treaba ei.
 -Uite o masina goala! ii spuneam, urca in asta ca mai tarziu se aglomereaza!
 -Nu, draga, mai astept! imi  raspundea cu un ton placid.
Si iata ca intr-un tarziu sosea si masina ei mult asteptata. Adica una foarte aglomerata, cu oameni pe scara. Atunci si numai atunci se aprindea in ea tot sangele moldavo-voievodal. Cu o forta incredibil se arunca in ciorchinele de oameni ce stateau atarnati pe scara masinii. Isi facea loc numai cat sa puna varful piciorului pe scara. Cu o mana se agata cu o dexteritate teribila de bara de mijloc, iar cu cealalata lovea cu poseta in cap, cu o precizie de invidiat, toate femeile din preajma.
 -Urcati nenorocitelor mai sus, nu vedeti ca sta o femeie in varsta pe scara?
Apoi eu asistam neputincios cum autobuzul se-ndeparta cu mamaica, cu un picior pedaland din cand in cand pe asfalt, ca si cum de fapt masina devenise trotineta ei. Din departare se vedea cum de fapt mamaica impingea masina, dand din picior din ce in ce mai iute si cum in acelasi timp incerca sa trezeasca la viata prin lovituri de geanta, date cu temperament, populatia proletara a transportului in comun"

Dan Puric - Fii demn!

Caroline:
Paulo Coelho. Sunt banala?  ;D Dupa ce am "suflat" vreo 5 dintre best-seller-ele lui, m-a reapucat o pasiune mai veche: Rudolf Steiner. Ma straduiesc ca sa-l mai pot citi... ciudat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă