Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poiana Narciselor - Vulcanul Racos - Cheile Rasnoavei - Sinca. 7 - 9 mai 2021

<< < (4/6) > >>

Codrina Iacob:
Bună seara, sunt din Bacău, sunt și eu  inscrisa in această excursie. Am văzut că mai este o persoană din Bacău, poate reușim să ne auzim la telefon.

krondia:
Buna Codrina si bine ai venit in Singlles Camp!  *|*
Am citit ca ai emotii, fiind prima ta excursie cu noi  :)
Ce a fost mai greu a trecut, de acum urmeaza partea frumoasa.
Vom vedea o natura fantastica, care pe mine ma fascineaza de fiecare data. De noi depinde sa fim un grup unit, vesel, sa ne bucuram impreuna de toate aceste minunății.

Din Bacau mai este un domn.
Veti primi si pe mail lista actualizata cu localitatile de unde veniti. In cazul in care anuntati ca doriti sa veniti impreuna cu alti colegi, va pun in legatura, dar trebuie sa am acordul persoanelor respective.

Urmariti forumul, aici voi anunta informatii importante legate de excursie.

Sărbători fericite si numai bucurii!

Rami:
Buna tuturor  ;)
Multumesc mult Diana  :flori:
Eu am vorbit cu d-l Gheorghe si, asa cum ai spus tu, ma ia si pe mine :pleasantry:
Mai e putin si ne revedem  :yeah: *|*
Pana atunci, VA DORESC, SARBATORI CU MULTA SANATATE SI LINISTE SI BUCURII, ALATURI DE CEI DRAGI  :angel: :flori: *|*

krondia:
Revin cu informații importante.

V-am trimis acum un mail, in cazul in care nu ati primit, spuneti-mi sa retrimit.

Am rugămintea să îmi spuneți dacă veniți la punctul de întâlnire de la Cheile Râșnoavei  sau, în cazul în care veniți direct la pensiune, ora la care estimați că ajungeți.
Am nevoie totodata sa imi transmiteti optiunile de cină pe care le găsiți in mail, până mâine, joi la 14:00.

Pentru cei care veniti direct la pensiune, drumul 104A care face legătura între Sâmbăta de Jos și Șinca Veche a intrat în reabilitare, pentru a ajunge la pensiune se merge prin Făgăraș - Comuna Recea - Dejani

Info pensiunea Roua Muntelui Dejani
https://roua-muntelui.business.site

Locul și ora de întâlnire de vineri:

Orele 13:00 Cheile Râșnoavei – la punctul de taxare aflat la intrarea în chei, o căbănuță neagră din lemn.

Waze vă duce bine, drumul este asfaltat până aproape de intrarea în chei.

Sunt și indicatoare, ca punct de reper, Campingul Cheile Râșnoavei, dar nu intrati la camping.

Echipament

Să aveți echipament sport, geaca de ploaie/pelerina, o sticlă de apă.

Temperaturile sunt in jur de 20 de grade, mai rece sâmabăta - 14 grade.

Se anunță averse sâmbătă, neapărat să aveți incaltaminte impermeabila/ de schimb, dumbrava unde cresc narcisele este o zonă foarte umedă,  poate fi noroi.

Aveti in mail localitatile din care veniti, spuneti-mi daca vreti sa va mai grupati pe masini si va pun in legatura.

Programul poate suferi usoare modificari in functie de vreme, restrictiile de vizitare care pot exista la unele obiective.

Să ne vedem cu bine si  multa bună dispozitie!  *|*

Ari:
Dragi prieteni, revenit acasă, as vrea să scriu câteva cuvinte de mulțumire pentru această acțiune. Totul a fost minunat: și locurile, și oamenii, și organizarea - Diana, ca de obicei, drăguță și atentă. Bravo, SC și dragi prieteni! Chapeau!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă