Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poiana Narciselor - Vulcanul Racos - Cheile Rasnoavei - Sinca. 7 - 9 mai 2021

<< < (3/6) > >>

Rami:
Hei, buna dimineata Diana, buna dimineata tuturor!
Vin si eu cu voi  :pleasantry:
Abia astept  :yeah:
Imi este tare dor de voi, de iesirile cu Singles Camp  :smitten:
Abia astept Diana sa vad locuri noi, alaturi de tine, sa aflu lucruri noi, si sa adaug alte amintiri frumoase in sufletul si mintea mea!  :bow: :flori: :kissing:
Eu, sunt Ramona, vin din Ploiesti, nici eu nu am masina, si cel putin, pana la momentul asta, ma gandesc la varianta, tren...
M-am uitat si e tren pana la Brasov, apoi alt tren spre Rasnov.
Deocamdata asa m-am gandit.
Dar, mai e ceva vreme pana atunci si vom vedea,nu?! ;)
Pana atunci, DOAMNE AJUTA SA FIM SANATOSI CU TOTII, SI NOI SI AI NOSTRII SI SA NE AUZIM SI VEDEM CU BINE  :angel:

CSX:
Buna Dimineata tuturor. Sunt Carmen S M-am inscris la eveniment dar şi de data aceasta trebuie sa renunt. E cineva doritoare? 0728700298
 Numai bine şi sa aveti distractie faina... la Poiana

krondia:
Aveți mai jos lista provizorie cu localitățile din care veniți, in vederea grupajelor. Sunteți mai multi din aceeasi localitate sau zone apropiate, puteti veni impreuna. Daca nu doriti sa va lasati datele pe forum, spuneti-mi si va pun in legatura.

Bucuresti - 3 persoane

Târgoviste - 2 persoane

Găesti -1 persoana

Ploiesti - Rami, are nevoie de transport din Ploiesti, Brasov sau Râșnov

Timisoara - 2 persoane

Onesti - 2 persoane

Comanesti - 1 persoana

Bacau - 1 persoana

Brasov -1 persoana

Pitesti - 1 persoana, ajunge seara tarziu

Falticeni - 1 persoana

Kora2410:
Buna dimineata! Eu sunt din Bucuresti si, cu mare drag, pot lua doritorii cu masina la intoarcerea din 09.05. La plecare ar fi posibil doar daca cineva doreste sa stea in Rasnov pe 06 seara, eu am decis sa ajung cu 1 zi mai devreme in zona.

krondia:
Pentru cei interesati de transport, domnul Gheorghe din Târgoviste va veni cu masina personala pe ruta Târgoviste - Ploiesti - Râșnov si mai are locuri libere. A mai ajutat cu transportul si la alte actiuni, puteti apela cu incredere. Telefon +40 728 841 085.

Daca mai vrea cineva sa vina cu noi, tocmai a aparut un loc liber.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă