Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Zanzibar, safari si masai in Tanzania 10 - 20 septembrie 2021
admin:
Pentru intrarea in Zanzibar:
- pasaport cu valabilitate 6 luni de la momentul intrarii in tara
- test PCR rezultat negativ, cu 72 inainte de sosirea in Tanzania
- completare formular medical, cu maxim 24 ore inainte de plecare: https://afyamsafiri.moh.go.tz/#/home
Referitor la intoarcerea in Romania, "toti pasagerii care se intorc in Romania, din orice destinatie/tara trebuie sa completeze un formular care va fi predat ulterior unui reprezentant DSP (in forma printata). Formularul trebuie completat la check in pe cursele de retur. Pentru a usura procedura de imbarcare, se recomanda ca turistii sa aiba deja formularul completat.
Link descarcare formular: https://chr-static.s3.eu-central-1.amazonaws.com/Romania/Documente/Form%20to%20enter%20Romania.pdf
Link completare formular electronic revenire in Romania: https://chestionar.stsisp.ro/
Am fost intrebat daca este nevoie de testare la intoarcerea in Romania: Zanzibar este pe lista verde, deci dpdv legal nu este nevoie de nevoie de testare nici pt cei vaccinati, nici pentru cei nevaccinati. Cf regulilor Turkish Airlines, "Admiterea pasagerilor pe zborurile internaționale se face în conformitate cu restricțiile din țara de destinație. În stațiile noastre unde este permisă măsurarea temperaturii, măsurarea se face cu contoare de temperatură fără contact în timpul îmbarcării. Dacă pasagerii noștri prezintă simptome de boală și febra lor este peste 38 ° C, este posibil să nu li se permită să urce la zborurile noastre.". Deci daca Romania nu solicita testare, nici Turcia nu trebuie sa o faca. Urmeaza insa sa verific daca se respecta aceste lucruri in Zanzibar si daca va fi nevoie o sa organizam testare colectiva. Repet, doar daca este nevoie.
admin:
Pentru ca este un grup mare, pentru ca sunt mai multe lucruri care trebuie pregatite decat la o excursie obisnuita, am transmis un Email cu toate detaliile de care aveti nevoie. Daca nu ati primit Email-ul meu, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si am sa-l retransmit. Pana maine la ora 15:00 cand plec spre Bucuresti.
CEZARINA:
Bun gasit,
Nu mi-e clar cu ceck-in. Spuneai/ SCRIAI ca luni primesti biletele si transmiti detaliile necesare.
Asteptam inca, multumim
admin:
Nu am amintit nimic in ceea ce am postat si v-am transmis despre check in. Ci doar despre codurile de rezervare. ("Luni primesc biletele si urmeaza sa postez aici si codul se rezervare"). Check in-urile se fac pe aeroport, nu cred ca se pot face online (toate companiile cu care am zburat in ultima vreme nu mai lasa deschis check in-ul online pentru a obliga in acest fel pe toata lumea sa treaca pe la ghiseu, pentru a se verifica documentele medicale). In plus sunt bilete de grup, iar procedura de check in este diferita.
Aseara am primit biletele, sunt printate, plec cu ele dupa-amiaza spre Bucuresti. Biletele sunt impartite pe 3 coduri de rezervare, nu doar pe unul singur asa cum anticipam. Nu le pot posta fara sa incalc regulile GDPR. Daca doriti sa le aflati (pt ca eventual sa incercati check in online), e nevoie sa-mi transmiteti un sms pe numarul meu, 0040 745 106501, sa va specificati numele si am sa va raspund fiecaruia in parte, in masura timpului (pentru ca o sa conduc, voi fi pe drum) comunicandu-va codul de rezervare.
Daca am revenit aici, inca un sfat: puneti in bagajul de mana un rand de haine si o periuta de dinti, pentru ca niciodata nu se stie daca nu apare vreo problema cu bagajul de cala. Se intampla sa nu ajunga odata cu grupul si trebuie asteptat o zi sau chiar doua pana se intra in posesia lui. Am vazut in ultima vreme o multime de situatii de genul acesta, la toate companiile.
In biletele de zbor, apare acum diferit fata de ceilalti ani:
- Total baggage allowance 40 Kg
-BAGAJE 1X32KG (maxim/bagaj) +1BAGAJ MANA 8KG/PERS
Pe schema de bagaje insa apare posibilitatea a doua bagaje de cala. Pentru ca nu vreau sa se creeze vreo situatie neplacuta, limitati-va la bagajele pe care vi le-am recomandat:
- un bagaj de cala de dimensiuni mari (in care puteti la intoarcere sa completati cu cumparaturile), dar in care sa nu aveti la plecarea din Zanzibar mai mult de 32 kg.
- un bagaj de mana in limita prevazuta (poate sa fie o geanta, un rucsac mai mare sau chiar un troller). Nu uitati insa ca pe avioanele de safari e nevoie ca bagajul trebuie sa fie flexibil (am scris NU troller). Deci daca luati un troller la bagaj de mana, sa aveti in bagajul mare si o geanta sau un rucsac.
Cred ca nu mai sunt neclaritati si mai ales ca toata lumea a intrat in posesia informatiilor. Pe vineri! :)
admin:
Am incercat sa completez formularul medical de intrare in Tanzania/Zanzibar. Nu este inca posibil, doar incepand cu data de 09.09.2021 se va deschide pentru noi.
Am intalnit si poate va ajuta:
- mode transport: air
- Port of Entry (aeroport) - Abeid Amani Karume
- flight number - TK570
- date of arrival - 11.09.2021
- seat number (f. putin probabil ss se poata face check in-ul, astfel incat nu o sa puteti specifica locul din avion) - vad ca nu se cere in mod special - dar daca se cere, treceti unul aleator.
Cum nu am putut inca trece de pasul acesta, nu va pot ajuta cu ce mai apare in continuare de completat. Vad doar tema filei:
2 Visit Purpose and Occupation
3 Contact while in Tanzania
4 Travel History
5 Health Informations
Sunt convins ca o sa va descurcati, sunt formulare generale, pt toate categoriile de persoane.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă