Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Zanzibar, safari si masai in Tanzania 10 - 20 septembrie 2021

<< < (6/8) > >>

admin:
Pentru ca cineva mi-a pus o intrebare pe forum, daca pe formularul de intrare in Turcia, la rubrica hotel, nu se permite inserare "tranzit". Am sunat acum si mi s-a spus ca nu ni se va cere formular completat. Asa cum va spuneam, nu era obligatoriu, dar just in case. Deci uitati de acest formular de tranzit Turcia. Ramane doar cel de Zanzibar. Care trebuie completat.

Apropo de completare, e bine sa aveti la voi, la indemana un pix, pt ca sau pe avion, sau pe aeroportul din Zanzibar ni se va da un formular de intrare in tara (altul decat cel medical) si pt ca lucrurile sa mearga repede e bine sa aveti cu ce scrie...

Samara:
Buna! Ce tip de prize există la hotel? E nevoie de adaptor?

admin:
Am transmis un Email cu informatii complete.

admin:
Dupa ce am completat formularul de Tanzania, va mai dau cateva indicatii ajutatoare:
- la un moment dat vi se cere zborul, si aveti de ales dintr-o lista, din care lipseste al nostru: TK570. Alegei TK568, cel de intoarcere.
- alegeti ca data de sosire 11.09
- hotelul este MARAFIKI BUNGALOWS, apoi sunteti intrebati unde se gaseste. Raspundeti: Zanzibar. La zona nu aveti solutie, e una singura.
- stati: 10 zile
- la pagina cu informatii de sanatate, trebuie bifat “nici una dintre cele de mai sus” - este ultima. Daca nu bifati, nu va lasa sa mergeti mai departe.
- salvati la sfarsit in pdf, apoi puteti printa. Rezultatul are un cod QR si cateva din informatiile pe care le-ati completat

anca angelescu:
MULTUMESC MULT

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă