Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1149219 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Annalys

• Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #360 : Joi, 09 Decembrie 2010, 23:42 »
Va multumesc tuturor pentru primirea frumoasa :)
Ma bucur din suflet ca am descoperit aceasta cale minunata de a interactiona, momentan virtual, dar nu vreau sa ma opresc numai aici :)
Aseara am stat foarte mult sa ma familiarizez cu acest forum, am citit multe dintre discutiile voastre si pot sa afirm doar atat...este minunat sa stii ca mai exista si oameni deosebiti.

Va imbratises cu drag,

Elena

Annalys

• Vizitator
« Răspuns #361 : Vineri, 10 Decembrie 2010, 00:19 »
Nu cred ca mesajul meu este postat unde trebuie..mai dureaza pana o sa ma obisnuiesc sa postez subiectele corect..:)

Ideea este..de fapt intrebarea...:) daca in acest week-end vremea o sa fie cat de cat prietenoasa...ce parere aveti de o iesire la patinoar? :D

p.s. aceasta intrebare o consider ca si invitatie pentru voi..pentru ca eu as vrea sa ma duc si ma gandeam daca printre voi sunt doritori, mi-ar placea sa patinam impreuna.

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #362 : Luni, 10 Ianuarie 2011, 22:22 »
          Ii multumesc mai intai fiicei mele ca m-a convins sa fac acest pas catre voi. Imi doresc sa am o relatie de comunicare buna si sa impartasim din experientele vietilor noastre.Sa avem o relatie de prietenie frumoasa si cat se poate de sincera.Vom vedea ceea ce va urma dar sunt increzatoare ca totul va fi bine si ne vom intelege excelent. Va doresc toate cele bune in anul in care doar ce am intrat!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #363 : Marți, 11 Ianuarie 2011, 08:40 »
Bine ai venit valaura11. :) Te vei simti bine printre noi, iti vei face prieteni noi, vei vedea locuri noi.

Spor in toate! ;D

Offline bety_cluj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #364 : Vineri, 14 Ianuarie 2011, 17:38 »
Buna seara tuturor membrilor SC. Va doresc un calduros La Multi Ani si numai impliniri in acest an. Vreau sa sper ca in anul 2011 o sa fim cu totii mai optimisti si mai sinceri, unii fata de ceilalti. Personal, am un iz putin ciudat ramas din anul trecut,cand s-a postat de catre Admin ca sau format cluburi si prin tara, am fost foarte entuziasmat,din aceasta cauza,dar din pacate persoanele din Ardeal,se pare ca mai multi au preferat doar sa stea pedinafara,decat sa se arate in life si sa socializeze.  Am intrat totusi din nou pe forum,in speranta ca anul acesta va vom putea urmari si noi,aici ma refer la cluburile din Bucuresti,al caror membrii le salut cu drag si le spun JOS PALARIA pentru colaborarea lor unii cu ceilalti.
Le salut ideeile moderatorilor de cluburi , Ayouni,Almi_gabi, creme de creme si toti cei care au stiut sa atraga oamenii pentru iesirea din virtual.  BRAVO voua,sa continuati tot asa si sa va mearga bine in tot cea ce faceti!!!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #365 : Vineri, 14 Ianuarie 2011, 19:45 »
la multi ani! sinceri om fi, nu zic nu, dar de ce mai optimisti? ne aduce 2011 ceva si nu ma prind eu? raman un sceptic :( chiar nu astept mare lucru de la 2011 :(

Offline bety_cluj

• Newbie
  • *
« Răspuns #366 : Vineri, 14 Ianuarie 2011, 19:46 »
Buna seara la toata lumea! Am citit si recitit multe de pe acest forum,ceea ce m a convins ca sunteti niste persoane deschise,sociabile.
Eu ma numesc Bety,am 47 de ani,sunt o persoana dinamica,sociabila si demult am fost in cautarea unui club ca acesta. Sper ca o sa ne cunoastem intr o zii si in realitate,dar pana atunci bine v am gasit. Multa veselie si voie buna si de aici incolo,le urez tuturor.
Daca totusi mai sunt persoane din Cluj care vor sa depaseasca virtualul,astept sa ma contacteze.

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #367 : Vineri, 14 Ianuarie 2011, 23:12 »
      Multumesc Almi_Gabi pentru incurajare si gandurile bune adresate. Abia astept sa ne intalnim pentru a ne cunoaste. Pana atunci ne vom cunoaste virtual dar nu prea stiu cum sa abordez problemele, cum sa pot sa colaborez mai bine, nu cunosc multe lucruri ca sa putem discuta. Ma rog... asa e la inceput...sunt convinsa. Va doresc cei mai bine! : :D

dian

• Vizitator
« Răspuns #368 : Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011, 14:27 »
 Bine ai venit, Bety_Cluj, bine ai venit, Valaura 11. Sper sa va simtiti bine alaturi de noii vostri prieteni.

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #369 : Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011, 23:09 »
    Multumesc Dian, deja am inceput sa ma simt bine cand vad ca sunt asa incurajata. Cu siguranta ne vom intelege excelent.Toate cele bune si pe curand!

Offline AL_ina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #370 : Duminică, 16 Ianuarie 2011, 21:58 »
Buna seara tuturor. Sunt Alina din Galati, am 35 de ani... si sper ca am facut un pas important venind aici.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #371 : Luni, 17 Ianuarie 2011, 07:39 »
Hello Alina (AL ina  - fain nick) . Te primim cu drag sa faci chiar mai multi pasi ... pe aici - sa nu intelegi asa cum suna  romaneste. ;D

Annalys

• Vizitator
« Răspuns #372 : Luni, 17 Ianuarie 2011, 14:49 »
Buna Alina,

Bine ai venit:)

SI eu sunt noua pe acest forum da deja am reusit sa ma imprietenesc cu cateva persoane.

O zi minunata,

Annalys

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #373 : Joi, 27 Ianuarie 2011, 22:11 »
      Bun venit Al_ina si Bety. Eu deja ma consider de-a casei :) As dori sa stau mai mult cu toti dar...timpul e prea putin dar voi mai trage de el cat voi putea ;) Va pup!

Offline bety_cluj

• Newbie
  • *
« Răspuns #374 : Vineri, 28 Ianuarie 2011, 17:52 »
Diana si Valaura11 , mersi pentru intampinare si incurajare. Eu cred cu tarie ca, fiecare dintre cei inscrisi in aceasta comunitate,se simte bine in cazul in care vede ca cineva a citit randurile scrise de ea si in acelasi timp spera ca poate comunica fie si virtual cu persoane singure si dornice de socializare.
Va doresc tuturor un weekend placut si calduros. :)