Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1149597 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #345 : Vineri, 19 Noiembrie 2010, 15:41 »
Bine ai venit @Trichy! Sunt sigur ca, intrind in aceasta comunitate, nu te vei mai simti singura. Eu cred ca din doua singuratati cel mai mult doare cea in 2.

Te asteptam printre noi sa socializezi si in lumea reala. Duminica 21.11 se organizeaza un tur pietonal in centrul vechi din Bucuresti unde vei avea ocazia sa cunosti o parte din membrii comunitatii. Hai si tu! Mai multe detalii aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,582.msg27062.html#msg27062

Offline ratzusha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #346 : Vineri, 19 Noiembrie 2010, 16:05 »
Buna ziua,

M-am ratacit si eu pe aici din plictiseala si singuratate.....

O zi minunata la toata lumea

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #347 : Vineri, 19 Noiembrie 2010, 16:07 »
Bine ati venit Trichy si Ratzusha! Sper sa va placa in Singles Camp!

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #348 : Vineri, 19 Noiembrie 2010, 18:25 »
 Sper Ratzusha sa te regasesti, aici printre noi, sa inlaturi plictiseala si singuratatea.
Corecta observatia ta Trichy, aici exista inainte de toate, RESPECT. Bine ati venit !

Doina

• Vizitator
« Răspuns #349 : Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 08:47 »
Bine v-am gasit!
Laudabila initiativa si nadajduiesc sa gasesc aici oameni sinceri si onesti, cu aceleasi preocupari si probleme existentiale. Imi place sa calatoresc, dar ma enerveaza cumplit atunci cand la inscrierea intr-o excursie sunt nevoita sa achit taxa de single, fapt pentru care costul vacantei creste substantial si ma vad nevoita de conjunctura sa renunt adesea. Exista multe persoane singure in viata, datorita imprejurarilor, nicidecum vointei lor. Va doresc tuturor: sa va mearga bine si sa va bata norocul!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #350 : Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 09:02 »
Bine ai venit Doina! Multumesc pt apreciere, ramane sa si te convingi de ceea ce ai citit aici. Sunt convins ca cei vechi au sa te primeasca cu toata placerea, astfel incat sa nu simti disconfortul inceputului. Pt orice intrebare iti stau la dispozitie Email pe office@singlescamp.ro, unde tocmai ti-am trimi o urare si cateva explicatii despre actiune sau pe mp.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #351 : Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 09:27 »
bine ai venit Doina! te asteptam cu povesti si sa ne si cunoastem in real!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Annalys

• Vizitator
« Răspuns #352 : Miercuri, 08 Decembrie 2010, 23:10 »
Buna,

in primul rand vreau sa va salut pe toti.

Ma bucur mult ca am descoperit acest forum si imi doresc sa pot alunga singuratatea..pe care sincer..o urasc :)

Elena

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #353 : Joi, 09 Decembrie 2010, 09:23 »
Bine ai venit Elena! Ne intalnim aici si ma voi bucura sa ne intalnim intr-una dintre actiunile Singles Camp!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #354 : Joi, 09 Decembrie 2010, 10:57 »
Iti doresc bun venit, Elena! Să fie într-un ceas bun! Aici nu te vei simţi singură! Îţi doresc o zi cât mai frumoasă! Te pup

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #355 : Joi, 09 Decembrie 2010, 16:13 »
Bine ai venit Elena! Cu siguranta aici vei alunga singuratatea, mai ales daca vei participa la actiunile Singles Camp. Te asteptam printre noi si in lumea reala.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #356 : Joi, 09 Decembrie 2010, 18:19 »
...se pune si "singuratatea in doi" ?...am reusit sa parcurg de cateva zile structura acestui proiect ( nu tot, e drept) si mi s-a parut atat de special si de...nu stiu...umanitar as putea spune...si atat de mult mi-a placut ideea incat hop si eu
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #357 : Joi, 09 Decembrie 2010, 18:26 »
balanta, bun venit! Este foarte importanta si impresionanta structura virtuala a acestui proiect, dar vei ramane, placut surprinsa de intalnirile reale.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #358 : Joi, 09 Decembrie 2010, 19:46 »
Fii binevenită, balanţa! Ai încredere în acest proiect, în oamenii care l-au făcut realizabil, în acţiunile minunate pe care le organizează!

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #359 : Joi, 09 Decembrie 2010, 22:01 »
...da, asa cred si asa simt...voi avea oricum mult de citit ca sa ma pun si eu la curent cu ce s-a imtamplat pana acum :)
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler