Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1146888 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cornelia Bataus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #4620 : Sâmbătă, 27 Iulie 2024, 19:42 »
Buna! Sunt Cornelia si m-am inscris la aceasta excursie-drumetie in Ciucas. Imi place foarte mult sa merg in calatorii si in drumetii prin tara noastra.
Am nevoie de ajutor pt tranport! Nu sunt sofer.
Cum se procedeaza? Eu nu pot pleca din Bucuresti mai devreme de ora 12.00.
Exista grup de whatsapp pentru fiecare excursie?
Va multumesc. Ma bucur sa fiu in acest grup frumos de oameni dornici sa exploreze locuri noi.
Toate cele bune tuturor!  *|*

Offline Valentin2024

• Newbie
  • *
« Răspuns #4621 : Duminică, 28 Iulie 2024, 18:46 »
Buna ziua .
Sunt Valentin ,35 ani săgetător din București.

Sunt o persoana deschisa ,vorbăreață ,plina de viață iubitor de natura . Îmi plac călătoriile ,desi mult timp am evitat fiind singur .
Mă bucur că există această frumoasă gașcă și putem împreună să ne bucurăm de experiență de a călători!

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #4622 : Duminică, 28 Iulie 2024, 20:09 »
Buna! Sunt Cornelia si m-am inscris la aceasta excursie-drumetie in Ciucas... *|*

Am mutat mesajul tau pe firul de discutie alocat excursiei in Ciucas:

https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3969.0.html

Offline Iulian2112

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #4623 : Marți, 27 August 2024, 10:51 »
Sunt Iulian, bine v-am găsit!

Offline LilianaC

• Newbie
  • *
« Răspuns #4624 : Sâmbătă, 22 Februarie 2025, 16:53 »
Buna! Sunt Liliana din Bucuresti. Bine v-am gasit!

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #4625 : Sâmbătă, 22 Februarie 2025, 18:34 »
Bun venit tuturor!  *|*

Offline deco

• Newbie
  • *
« Răspuns #4626 : Luni, 03 Martie 2025, 20:56 »
Buna seara,
Laudabil acest inceput si necesar as spune, in conditiile in care lucrurile se vor intampla si in realitate cum le-ati descris. Foarte frumos scris, ideal...raman de vazut faptele.
Se pare ca deocamdata suntem printre primii in aceasta casuta noua si va doresc, si ne doresc un inceput prosper, infloritor si cu multi participanti.
Cu bine si la cat mai multi pe acest forum
Capsuna

Offline ToaderD

• Newbie
  • *
« Răspuns #4627 : Vineri, 14 Martie 2025, 11:55 »
Salutare, eu sunt Dan! 😊
Vin din marketing și advertising, un domeniu în care inspirația vine în momente total nepotrivite, iar creativitatea se joacă mereu cu nervii și cu timpul liber. Un domeniu cu multe zile lungi, deadline-uri „pe ieri” și prea multă cafea băută în fața laptopului. O lume fascinantă, dar uneori prea acaparatoare, care m-a învățat să apreciez momentele autentice, oamenii pozitivi și aventurile în care timpul curge altfel. Îmi place mult ce fac, dar recunosc că uneori simt nevoia să evadez din fața ecranului și să mă bucur altfel de viață: cu oameni noi, călătorii spontane și momente în care singura „strategie” e relaxarea.
Abia aștept să ne cunoaștem pe drum!

Offline Diana manuela

• Newbie
  • *
« Răspuns #4628 : Sâmbătă, 15 Martie 2025, 15:40 »
Salutare, bine v-am găsit. Eu sunt Diana, noua apărută pe aici în căutare de oameni faini și dornici de drumeții și calatorii. Sunt din Cluj-Napoca, am 41 de ani  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #4629 : Duminică, 16 Martie 2025, 11:18 »
Tuturor celor nou inscrisi, "bine ati venit"!  :flori: Va asteptam la evenimente, in excursii, vacante. Locuri inca mai sunt, pentru a va ajuta, am transmis newslettere cu excursiile la care se pot face rezervari. 

Offline Oma

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #4630 : Luni, 24 Martie 2025, 14:36 »
buna ziua , tuturor si vechi si noi
eu sunt Mona din Craiova.......si sunt noua aici
sunt singura si as dori sa aparticip la excursii dar problema mea este cu ...... partajul auto
nu am posibilitate de transport......si nu stiu daca cineva din Craiova participa la una din excursii
m ar interesa cea din Marginimea Sibiului de Rusalii.......
sau sa stiu daca in ce vechi sau noi....este cineva din Craiova
cu drag

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #4631 : Duminică, 06 Aprilie 2025, 08:55 »
Bine ai venit Oma, pentru orice excursie la care doresti grupaj auto, este nevoie sa soliciti pe topicul excursiei. Aici este un topic general unde cei mai vechi nu intra decat poate foarte rar. Toata lumea intra direct pe topicul legat de excursia la care urmeaza sa participe.

Offline Turist

• Newbie
  • *
« Răspuns #4632 : Duminică, 13 Aprilie 2025, 22:16 »
Buna seara, sunt nou aparuta pe grup, mă numesc Lavinia, sunt din Timișoara, am 46 de ani, sunt o fire mai timida, nu foarte vorbăreață, iubesc natura si calatoriile. Ma bucur sa va cunosc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #4633 : Marți, 15 Aprilie 2025, 06:16 »
 :flori: Bine ati venit! - tuturor celor nou intrati in club. Ma bucur ca tot mai multa lume se apropie de noi si asta imi da speranta ca ideea asta de socializare in cadru turistic sau de eveniment, va continua inca multi ani. Oamenii sunt dornici sa calatoreasca, sa vada, sa petreaca, dar este destul de dificil sa-ti gasesti un grup de oameni compatibili, cu care sa o faci.

Ceea ce am gandit eu inca de la inceput a fost sa ofer celor in profil, un cadru in care sa se simta confortabil, sa-si faca vacantele, sa-si petreaca week-end-urile si sarbatorile impreuna cu persoane compatibile. Si nu ma refer la single, ma refer in special la cum trebuie sa fie cei care vin cu noi, in asa fel incat si ei sa se simta bine cu noi, dar evident si ceilalti care sunt deja aici.

Trecuti (auto)filtrant prin zona asta de "antecamera" in care lumea se si ne evalueaza, marea-marea majoritate a celor cu care ne intalnim prima oara sunt oameni de foarte buna calitate, comunicativi, placuti celor din jur. Rar-foarte rar se intampla sa mai apara meteoritic si cate o persoana a carui loc e clar, ca nu e aici. Care din exces de nevoie de a demonstra, de a atrage atentia, de a fi dominant intr-un grup, are mereu ceva de comentat, de aratat, de afisat. O prostie fara margini, pentru ca pentru a fi remarcat si acceptat, nu trebuie sa te impui tu cu ceva, ci e nevoie de aprecierea celorlalti. Lumea este satula de fite, de arogante, de critici si vor ca macar in vacante sa scape de manifestarile astea, asa ca se da eject imediat celor care tin cu tot inadinsul sa iasa in evidenta.

De asta o sa gasiti aici doar oameni faini, cu care iti este mai mare dragul sa calatoresti, sa te distrezi. Ii incurajez pe toti cei care sa stiu sociabili, cu respect fata de cei din jur, apreacitivi si comunicativi, sa faca pasul si sa vina macar o data cu noi. Pentru ca asa o sa urmeze si a doua oara si a treia oara etc.

Offline Maya1

• Newbie
  • *
« Răspuns #4634 : Duminică, 27 Aprilie 2025, 08:35 »
Buna dimineata, ma nunesc Oana, nou venita in rindul vostru. Cu scuzele de rigoare pt.simplitate limbii, nu prea am folosit limba romina in ultimii 30 de ani, locuind in tari vb.de germana. Se intereseaza cineva pt. Marokko in Noiembrie sau Grecia in Iulie? Abia astept sa va cunosc Personal (in Ro.locuiesc la Sibiu).