Bine ati venit! - tuturor celor nou intrati in club. Ma bucur ca tot mai multa lume se apropie de noi si asta imi da speranta ca ideea asta de socializare in cadru turistic sau de eveniment, va continua inca multi ani. Oamenii sunt dornici sa calatoreasca, sa vada, sa petreaca, dar este destul de dificil sa-ti gasesti un grup de oameni compatibili, cu care sa o faci.
Ceea ce am gandit eu inca de la inceput a fost sa ofer celor in profil, un cadru in care sa se simta confortabil, sa-si faca vacantele, sa-si petreaca week-end-urile si sarbatorile impreuna cu persoane compatibile. Si nu ma refer la single, ma refer in special la cum trebuie sa fie cei care vin cu noi, in asa fel incat si ei sa se simta bine cu noi, dar evident si ceilalti care sunt deja aici.
Trecuti (auto)filtrant prin zona asta de "antecamera" in care lumea se si ne evalueaza, marea-marea majoritate a celor cu care ne intalnim prima oara sunt oameni de foarte buna calitate, comunicativi, placuti celor din jur. Rar-foarte rar se intampla sa mai apara meteoritic si cate o persoana a carui loc e clar, ca nu e aici. Care din exces de nevoie de a demonstra, de a atrage atentia, de a fi dominant intr-un grup, are mereu ceva de comentat, de aratat, de afisat. O prostie fara margini, pentru ca pentru a fi remarcat si acceptat, nu trebuie sa te impui tu cu ceva, ci e nevoie de aprecierea celorlalti. Lumea este satula de fite, de arogante, de critici si vor ca macar in vacante sa scape de manifestarile astea, asa ca se da eject imediat celor care tin cu tot inadinsul sa iasa in evidenta.
De asta o sa gasiti aici doar oameni faini, cu care iti este mai mare dragul sa calatoresti, sa te distrezi. Ii incurajez pe toti cei care sa stiu sociabili, cu respect fata de cei din jur, apreacitivi si comunicativi, sa faca pasul si sa vina macar o data cu noi. Pentru ca asa o sa urmeze si a doua oara si a treia oara etc.