Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1163318 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ANAANA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3150 : Duminică, 14 Mai 2017, 13:55 »
Buna dimineata Florin.Bine ai venit printre noi.
 Ma bucur ca ni s-a alaturat un aradean, desi nici eu nu sunt demult aici.
Eu am fost intr-o excursie cu acesti oameni minunati si m-am simtit extraordinar, voi pleca si peste nici o saptamana la Sighisoara.
 Abia astept , AMR  *|*  :yeah:.....4 zile.
 Te salut " noiembrie " si abia astept sa ne vedem.

Offline florinj67

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3151 : Duminică, 14 Mai 2017, 14:38 »
@ANAANA, @noiembrie

Va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o!
Sper sa ma pot alatura, in cel mai scurt timp, si comunitatii voastre "fizice" nu doar celei virtuale.
Intre timp, va felicit pentru ceea ce faceti si va doresc excursii de neuitat!  :applause:

Offline NUCICOM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3152 : Marți, 23 Mai 2017, 20:42 »
   Buna tuturor,
  abia am poposit pe aici, am ceva emotii dar in acelasi timp abia astept sa cunosc oameni noi ,frumosi la suflet, deschisi la minte, sa particip si eu la actiunile organizate.Acum sa fiu sincera imi este destul de greu sa circul singura pina la locatiile respective.De ceva ani sunt singura si nu prea am iesit ,este lunga povestea mea nu are rost acum.Sunt din Barlad-Vaslui , daca este o doamna sau un grup de prieteni format din aceasta zona, doresc si eu sa ma alatur, asa voi avea mai mult curaj si incredere . Imi puteti lasa mesaj pe adresa de e-mail :nuceta2004@yahoo.fr,sa luam legatura poate ne inscriem impreuna la anumite actiuni.
   Pina ne vom intilni ma bucur din suflet ca v-am gasit.
                  Va imbratisez cu drag!!!!!  : :smitten: :smitten: :smitten:

Offline ValiF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
« Răspuns #3153 : Marți, 23 Mai 2017, 22:16 »
Bun venit tuturor!  :)
Va doresc sa aveti parte de vacante minunate alaturi de noi.   :thumbup:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3154 : Marți, 23 Mai 2017, 22:37 »
NUCICOM, bine ai venit! Sa stii ca regula e ca schimburi de email  intre noi sa se faca doar dupa ce ne cunoastem, in excursie.

Nu stiu sa spun daca mai sunt persoane din Birlad, Vaslui, dar cu siguranta  e mai greu sa gasesti pe cineva care are liber exact in aceeasi perioada sau sa prefere acelasi tip de actiune.
Va fi nevoie sa gasesti curaj si incredere. Primul pas - inscrierea in excursie, pare un pic mai  greu, dar o data facut, toate emotiile trec :) :) :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline NUCICOM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3155 : Miercuri, 24 Mai 2017, 07:05 »
Ok, am inteles regula ,multumesc de primire si de incurajari.
        O zi minunata tuturor!!!

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #3156 : Joi, 25 Mai 2017, 13:29 »
NUCICOM,

Bun venit !
Intreaba daca mai e cineva din zona ta direct pe forumul actiunii care te intereseaza; ulterior puteti sa aranjati sa calatoriti impreuna catre locul de plecare / punctul de pe traseu  unde va veti conecta la grup.

Offline Claudette Andronic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #3157 : Joi, 25 Mai 2017, 16:13 »

Buna seara,
 Numele meu este Claudette. Stiu, suna pretios. Sunt noua pe aici. Am si eu o intrebare : cum se fac cazarile din excursii? Avand in vedere ca nu cunosc pe nimeni , ma intreb cu cine voi nimeri in camera.
Claudette Andronic

Offline MihaelaAld

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
« Răspuns #3158 : Joi, 25 Mai 2017, 17:55 »
Buna,
si eu sunt noua pe aici, deci nu pot sa raspund la intrebarea legata de cazare. Mi-am pus si eu aceiasi intrebare si mi-am dat seama ca  nu e cazul sa ma preocupe asa de tare cu cine nimeresc in camera.  Nimeresc cu cine nimeresc, asa ca am ales o excursie activa, captivanta, fac un pic de cardio dimineata, ca sa am o conditie fizica buna, sa pot sa-mi car bagajul si sa ma tina picioarele sa vizitez tot ce e de vizitat. In rest ce sa-ti spun, intra pe excursiile din anii precedenti, sa vezi cum s-au desfasurat excursiile, sa vezi dinamica inscrierilor... Desi era inceputul anului, eu abia am prins ultimul loc la excursia din Scotia si asta dupa ce s-au suplimentat 4 locuri,asa ca singura framantare a ramas cea legata de vreme.
Daca totusi esti foarte preocupata de acest aspect, am vazut ca sunt si excursii cu optiune de cazare single, cineva mai vechi pe aici ar putea sa te indrume...
S-auzim de bine!

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #3159 : Joi, 25 Mai 2017, 17:56 »
Bine ai venit in Singles Camp, Claudette!  :flori:
Cazarile in excursii se fac chiar asa - mai la nimereala. Mai ales daca sunteti multe "nou venite" in acea actiune. Daca sunt destule "veterane" este posibil sa fii cazata cu una dintre ele - iti mai explica, te mai incurajeaza, iti mai povesteste despre alte actiuni...
Bine inteles ca vei fi cazata tot cu o femeie in camera (indiferent ce pile ai sau cate sfori tragi)  :police:
Nu uita sa iei cu tine, pe langa echipamentul standard, rucsacelul cu voie buna si pantofii de dans...  *|*

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #3160 : Vineri, 26 Mai 2017, 07:45 »
Bine ati venit in grupul nostru!
Rentzi este un dragut ,va ofera detalii pentru a creiona o imagine...

Cei care aleg sa calatoreasca in grup pana la destinatie creeaza deja punti de legatura si la sosire stiu cum si cu cine vor dormi.
Nimereala se poate sa fie una surprinzatoare...glumesc !

Ce e sigur...si placut pentru ei...barbatii au rol de "pasa",iar noi de "cadane"mai mult sau mai putin imblanzite.
Pare frumos.

Offline 2nel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #3161 : Luni, 05 Iunie 2017, 11:48 »
    Buna, se pare ca este nevoie de o prezentare, ok:
 - Bine v-am gasit si sper sa fie de bun augur! Intr-adevar, poate fi interesanta o extindere a cercului de prieteni, o schimbare inseamna de cele mai multe ori o provocare si, chiar imi plac schimbarile, mai ales cele carora le pot face fata! Desi le diger uneori mai greu, important este ca le pot digera, schimbarile pot fi doar pozitive...
 - Singura de ceva vreme, dar fericita, am depasit momentele penibile mergand la depanari auto, in care simteam ca mecanicul ma cam lua peste picior... Sau acelea in care a trebuit sa cumpar cauciucuri.  Asta e, ce este al lor, al barbatilor, e pus deoparte! Dar, dupa 3 ani de descurcat diverse situatii, mi-am pus o intrebare -  Bine, ma descurc acum dar, s-ar putea sa ma obisnuiesc in acest mod si, sa nu mai simt nevoia  peste un timp de a impartasi ganduri; de a pune capul pe umarul lui si a-i sopti...; de a cere un sfat legat de - cum sa ma imbrac azi?; Si, mai exista si posibilitatea de a deveni un fel de  femeia-barbat - ceea ce nu e rau, dar nici bine  ;)  Asadar, am decis ca, incet-incet sa ma integrez intr-un grup ai caror membrii  au cam trecut prin situatii similare si, sa experimentam viata, de ce nu?

Am postat acest mesaj si pe "Nelinistile...", crezand ca acela este un prim loc unde imi pot face simtita prezenta, am fost indrumata spre acest loc, asa ca, HELLO!!! :ban:

Pe scurt, despre mine - sunt vegetariana, nu fumez, am o fata - independenta, descurcareata ca si mama :D, sunt de meserie profa, imi place sa conduc, la propriu si figurativ, am un caine de talie mijlocie care nu se desparte de mine-dar, mai poate fi lasat si la prieteni uneori, cand nu am o cazare potrivita si pt el, imi plac animalele, florile, muzica clasica, plimbarile, natura... Cam atat despre mine. Deocamdata...

Rusalii frumoase si, sa auzim de f bine!  :angel: Doina
"Puterea se afla in momentul prezent",
 2nel

Offline 2nel

• Newbie
  • *
« Răspuns #3162 : Luni, 05 Iunie 2017, 11:51 »
...Uitasem - Admin m-a asigurat ca am risipit nelinistile unui nou intrat...

Este o aparenta insa... ;D
 2nel

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #3163 : Luni, 05 Iunie 2017, 13:25 »
De obicei sunt cativa domni care intampina doamnele, cu flori, cuvinte frumoase...
Dar cum e vacanta,te intampin eu.
Mai sunt ceva locuri prin excursii, ar fi bine sa gasesti pe cineva iubitor  cu care sa lasi in siguranta cainele si, hai cu noi !

Offline 2nel

• Newbie
  • *
« Răspuns #3164 : Luni, 05 Iunie 2017, 15:47 »
      Multumesc frumos!  :applause:

M-am uitat peste ofertele excursiilor... Din pacate locuri mai sunt abia in aug, septembrie... Asta e, timpul trece f repede, asa ca, ramane sa aleg.

Zile frumoase si senine!

2nel