Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147342 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Kate

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3180 : Marți, 20 Iunie 2017, 20:23 »
Prima reactie cand am deschis aceasta fereastra a fost: Wow, ce de emoji!
Apoi m-am gandit ca tre' sa scriu ceva despre mine. Pfff! Serios?!
Prezentarile incep (de obicei) cu "eu sunt". Eu sunt bine, ceea ce va doresc si dumneavoastra.  Si cum m-am obisnuit cu intrebari la care raspund ca n-am, mai departe e simplu: N-am partener; copii; caine, pisica, etc (completati, va rog); masina si nici carnet; proprietate extravilana; salariu misto; seminarii de dezvoltare personala la activ; plasma cu diagonala mare; haine de firma; selfi-uri; parul lung (aka feminin). Or mai fi, dar gata, respiram.....

Multumesc de rabdare.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3181 : Marți, 20 Iunie 2017, 20:47 »
Las, ca nu esti unica! Numa, data viitoare poate ne spui si ce ai. Pe langa mult umor. 
Bine ai venit!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Kate

• Newbie
  • *
« Răspuns #3182 : Marți, 20 Iunie 2017, 21:16 »
Nu-s, asa e!
Dar am: una bucata nepotica de 9 ani; un Kindle; o masina de facut paste (bestiala, jur!); un app pentru podcasturi pe telefon; o pereche de casti in-ear Phillips (luate la oferta, sic!); zeci de seriale vizionate; Paprika la TV; bijuterii hand-made (by my own hand); un blog personal extrem de neglijat; un job; o viata........

Offline Syzygium

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
« Răspuns #3183 : Marți, 20 Iunie 2017, 21:46 »
Bine v-am gasit,
Va urmaresc de ceva timp si am fost surprinsa de calitatea actiunilor voastre. Si am fost surprinsa ca cineva a intuit profilul "utilizatorului" de SingleCamp. Imi doresc sa-mi fac prieteni, sa intalnesc oameni deschisi la minte si la suflet, sa calatorim impreuna si sa impartasim clipe frumoase si amintiri. Cu ani in urma imi placea mult sa merg pe munte. Ma voi stradui sa-mi recapat tonusul si sa tin pasul cu voi.
Pe curand!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3184 : Miercuri, 21 Iunie 2017, 06:33 »
kate, esti bogata! :angel:
Iar eu am, asa brusc,  un fir de speranta ca, daca tot ti-ai neglijat blogul, poate ca vei gasi demne de atentie doua sectiuni cam neglijate de pe forum:
1. Articolele noastre http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,36.0.html
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html

2. Subiecte generale http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,9.0.html
(asta asa, ca poate n-ai treaba.  ;D

Bine ai venit Syzygium!  Nu stiu daca a intuit sau l-a... construit cu multa atentie si munca.  ;)
Am vazut ca deja mergi la munte cu noi! :thumbup: :applause:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #3185 : Miercuri, 21 Iunie 2017, 07:36 »
Am visat...

Nu, e aievea...Atata forfota pe forum si atata freamat in jur...
Da,e frumos, si Gigi poate zambi multumit.
Sa o tinem tot asa !
Bun venit !

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3186 : Miercuri, 21 Iunie 2017, 07:42 »
Da, noiembrie. Sigur Gigi zambeste. Si la forum si, inca, la Azore.  :giggle:
Stii cum e, sunt perioade si perioade.

Offline Rappy1986

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #3187 : Miercuri, 21 Iunie 2017, 22:44 »
Buna,numele meu este Florin,am 31 ani si am intrat pe acest forum in speranta ca atunci cand vin in tara sa particip la actiunile si la excursiile pe care le faceti pentru ca am ramas placut surprins de pozele pe care le-am vazut si imi pare un grup ok si sper sa fiu  acceptat in acest grup.Ceva despre mine....hmmm...sunt plecat de 2 ani din Romania,lucrez pe vase de croaziera,lucrez 6 luni cu 2 luni vacanta....am ales sa lucrez departe de casa din cauza persoanei care devenisem si a anturajului pe care il aveam,am realizat ca numai am 18 ani si trebuie sa fac ceva cu viata mea,sunt o persoana sincera,imi place sa calatoresc,sa inot,imi plac sporturile extreme,nu sunt in cautare de matrimoniale,aventuri,iubire,etc.....pur si simplu vreau sa imi fac noi prieteni si sa imi petrec in alt mod timpul cand sunt acasa si banuiesc ca acest grup ar fi perfect din toate punctele de vedere.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3188 : Vineri, 23 Iunie 2017, 16:34 »
Daniel, esti intr-o grava eroare. Pe aici nu se practica anunturile de acest gen. Si nici postarile de aiurea.
Altul e scopul site-ului. Socializare si excursii.
Cauta si citeste regulamentul.
 :rtfm:

Offline iki

• Newbie
  • *
« Răspuns #3189 : Vineri, 23 Iunie 2017, 19:40 »
Buna, sunt Mihaela, am 37 de ani si imi plac calatoriile. Asta e si motivul pt care sunt aici... nu am mai calatorit de mult tocmai din cauza ca sunt single :) . M-am inscris deja la o excursie, de abia astept :)

Offline Diaconu Nicoleta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3190 : Vineri, 23 Iunie 2017, 20:02 »
Salutare comunitatii Singlescamp !
Sunt Nicoleta din Timisoara.
Curiozitatea m-a adus si pe mine printre voi si ai dori sa stiu cum au fost excursiile de pana acum? Pare interesant acest proiect. Ofera  posibilitatea de a cunoaste oameni noi si de a vizita locuri deosebite. As dori si eu sa particip la aceste excursii dar fiind din Timisoara nu stiu in ce masura reusesc.
Numai bine va doresc si felicitari initiatorului acestui proiect!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3191 : Duminică, 25 Iunie 2017, 05:33 »
Bine ne-ati gasit, Rappy, Iki, Nicoleta!

Pare ca fiecare dintre voi ati gasit in SCT exact ceea ce va doriti si va poate oferi! :thumbup:
Nicoleta, mai sunt persoane din Timisoara sau din zona. Deci, se poate!

Calatorii frumoase si noi prieteni!

Offline Gherghe George

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3192 : Vineri, 30 Iunie 2017, 15:53 »
Salutare ?i bine v-am g?sit.

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #3193 : Vineri, 30 Iunie 2017, 21:06 »
Bun venit, Nicoleta si Oana din Timisoara. Eu sunt din Recas si sunt in SC din 2013. Am fost in multe excursii SC si toate au fost reusite.
De obicei, ne putem anunta pe forumul unei excursii cine din ce zona e si in functie de asta se stabileste un loc de intalnire pt a merge impreuna din zona Banatului.
Important e sa comunicam pe forumul excursiei la care ne inscriem. Succes in continuare!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3194 : Sâmbătă, 01 Iulie 2017, 08:45 »
Salutare si bine ai venit, Gherghe George!