Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147108 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2580 : Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, 18:24 »
Buna seara la toata lumea, numele me e Bruno, sunt italian si locuiesc fix la Constanta.
Sunt nou pe aici dar  saselea sensul meu imi zice ca am gasit o compania foarte buna cu care voi putea petrece vacante minunate. Prima excursie a ma va fi PRIETENI NOI DE SARBATORI 4 – 6 DECEMBRIE 2015. Dar deja am rezervat revelion, ski la Kopaonik, vacanta la Vienna si tour in Irlanda si irlanda de nord.
Poate cineva va spune ca am cam exagerat, dar recent am decis ca am muncit prea mult in viata ma si acum e mai bine sa calatoresc.
Sa calatoresc cu persoane ca me gandesc ca vor fi deosebite, si daca in acest moment inca nu pot sa spun de ce, sunt doar sentimente dar voi vedea.
Fiind singur,adica devortat, sper ca voi putea petrece momente frumoase in compania voastra, vizitand locuri frumosi impreuna cu voi sigur frumosi. Nu cred ca gresesc cand spun ca am ales un grup potrivit pentru mine si sper ca impreuna cu voi toti voi putea regasi vointa de trai la maxim aceasta viata ca e si mereu minunata. Cer scuze daca nu am scris foarte bine in romana, dar trebuie sa intelegeti ca sunt italian si am invatat singur, fara ajutor nimenui, dar poate cineva intre voi me va ajuta in viitor.  Ciao   :yeah: :thumbup: :dance:

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #2581 : Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, 19:47 »
 Schi la ... e tot de aici ?

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #2582 : Duminică, 15 Noiembrie 2015, 19:02 »
Salut prieteni, eu sant nou intrat incomunitatea Voastra. Ma numesc Vasile Ili, sant din Chisinau, Republica Moldova. Activez in mediul de afaceri de multi ani. Ma alatur Voua cu prima ocazie si sant doritor de a acumula o noua experienta in astfel de comunicare.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #2583 : Duminică, 15 Noiembrie 2015, 19:28 »
 Buna, Vasile ! Bine ai venit ! Daca esti un tip vesel si comunocativ ,aici e de tine ! Aici sunt oameni veseli, oameni dornici de a comunica si de a vedea locuri si lucruri noi .

Offline ancasavu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2584 : Duminică, 15 Noiembrie 2015, 20:48 »
multumesc dlui sau dnei wonderland pentru raspuns. Inca ma incalcesc prin forumul asta dar nu renunt asa usor. Va urmaresc...

Offline ancasavu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2585 : Duminică, 15 Noiembrie 2015, 20:49 »
Cati ani ai Vasile? Cred ca ma bucur de cunostiinta..

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #2586 : Luni, 16 Noiembrie 2015, 17:32 »
Salut,
Cati ani ai? Depinde din care parte te uiti? Daca de la sfarsit e una, daca de la inceput e cu totul altceva.

Offline cori

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #2587 : Marți, 17 Noiembrie 2015, 19:56 »
Buna seara!
Sunt Corina (new entry), din Bucuresti. Mi-a trebuit un an sa-mi fac curaj si sa ma inscriu. Sper sa nu am nevoie de inca un an pentru a ma inscrie la o activitate. Sincer, m-ar interesa intalnirea din 4-6 decembrie dar, am o problema. Eu, recunosc, sforai. Nu vreau sa deranjez somnul nimanui. Stie cineva daca se pot face rezervari astfel incat sa dormi singur in camera?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2588 : Marți, 17 Noiembrie 2015, 20:54 »
Buna seara si bine ai venit.
Depinde, mai rar si din motive intemeiate.  ;D
Cel mai bine sa intrebi chiar la topicul cu excursia respectiva. Cine stie, s-ar putea sa afli ca nu e chiar asa o problema....
 ::)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2172.15.html
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline CameliaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #2589 : Marți, 17 Noiembrie 2015, 21:46 »
Buna,

Eu sunt Camelia din Bucuresti si la fel ca si Cori, urmaresc forumul de cateva luni. Mi-am facut insa curaj si m-am inscris la excursia din 4-6 Decembrie :)
Insa am vazut lista excursiilor planificate pentru 2016 si sunt cateva la care abia astept sa ma inscriu.

Seara buna!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2590 : Miercuri, 18 Noiembrie 2015, 08:02 »
Buna,
Mi-am facut insa curaj si m-am inscris la excursia din 4-6 Decembrie :)
Bine ai facut! :thumbup:  :flori: Te asteptam sa ne povestesti cum te-ai simtit in prima ta iesire SC.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline adryanna88

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2591 : Miercuri, 18 Noiembrie 2015, 20:32 »
Buna. sunt Adriana, am 27 de ani :) sunt pasionata de limbi straine (a bit of a grammar nazi) si lucrez in domeniul medical. cum stau lucrurile pe aici?
mai bine taci si dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2592 : Vineri, 20 Noiembrie 2015, 11:35 »
Salutare. Stau bine. Cu vacante vesele si interesante. Cu oameni multi si buni, care scriu cate o poveste frumoasa cu fiecare vacanta. Cei mai multi nu sunt de varsta ta, adica sub 30 de ai,  dar pe aici mai putin conteaza asta. Socializarea, pasiunea pentru drumetii sau calatorii, actiunile cu specific nu tin seama de  neaparat de varsta ci de preocupari, interese si moduri de exprimare comune.

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #2593 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 10:10 »
Salut ! Daniela Dumitrascu este numele meu. Sunt din Ploiesti si am 48 de ani. Sunt bucuroasa si va multumesc ca pot face parte din grupul vostru.

Offline nico_gl

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #2594 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 10:39 »
Va salut pe toti! Sunt din Galati, nou intrata in SC, deci ... la Sibiel ... prima activitate. Sper sa am experiente minunate alaturi de voi.