Buna seara la toata lumea, numele me e Bruno, sunt italian si locuiesc fix la Constanta.
Sunt nou pe aici dar saselea sensul meu imi zice ca am gasit o compania foarte buna cu care voi putea petrece vacante minunate. Prima excursie a ma va fi PRIETENI NOI DE SARBATORI 4 6 DECEMBRIE 2015. Dar deja am rezervat revelion, ski la Kopaonik, vacanta la Vienna si tour in Irlanda si irlanda de nord.
Poate cineva va spune ca am cam exagerat, dar recent am decis ca am muncit prea mult in viata ma si acum e mai bine sa calatoresc.
Sa calatoresc cu persoane ca me gandesc ca vor fi deosebite, si daca in acest moment inca nu pot sa spun de ce, sunt doar sentimente dar voi vedea.
Fiind singur,adica devortat, sper ca voi putea petrece momente frumoase in compania voastra, vizitand locuri frumosi impreuna cu voi sigur frumosi. Nu cred ca gresesc cand spun ca am ales un grup potrivit pentru mine si sper ca impreuna cu voi toti voi putea regasi vointa de trai la maxim aceasta viata ca e si mereu minunata. Cer scuze daca nu am scris foarte bine in romana, dar trebuie sa intelegeti ca sunt italian si am invatat singur, fara ajutor nimenui, dar poate cineva intre voi me va ajuta in viitor. Ciao