Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1163904 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian.aslau

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2160 : Joi, 24 Aprilie 2014, 15:30 »
Salutare la toata lumea,

Sunt Adi, 33 ani, Timisoara, si hmmm ... lucrez si eu in IT :) Sunt divortat si ca cei multi de aici, doresc sa cunosc oameni noi, oameni cu care sa ma pot intalni, sa iesim impreuna la diverse evenimente.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #2161 : Joi, 24 Aprilie 2014, 16:50 »
Bine ati venit! Sper sa ne cunoastem in curand! Sunteti multi noi si am sa gandesc o actiune in care sa aveti ocazia sa va cunoasteti si intre voi dar si cu o mica parte din cei vechi... :)

Offline adrian.aslau

• Newbie
  • *
« Răspuns #2162 : Joi, 24 Aprilie 2014, 17:36 »
Suna interesant, si avand in vedere ca vine vara, e si mai bine pentru ca avem multe optiuni. Problema la mine este ca ar trebui sa stiu cu cel putin 2 saptamani inainte, deoarece sunt plecat destul de mult din tara prin delegatii.

Offline mikaela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2163 : Vineri, 02 Mai 2014, 18:40 »
Buna tuturor,

Eu sunt Mihaela, din Cluj, am un baietel de 6 ani.
Sunt singura pt ca sotul meu s-a indragostit de o zana cu 10 ani mai tanara ca mine...
Sper sa gasesc prieteni cu care sa pot sta la o " poveste" atunci cand ma simt si mai singura sau nu neaparat.:)

Offline cristinamar

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #2164 : Sâmbătă, 03 Mai 2014, 16:44 »
Buna tuturor noilor veniti. Suntem tot mai multi. Facem o intalnire weekendul viitor? Vad ca vremea e din ce in ce mai frumoasa.

Offline corina17

• Newbie
  • *
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2165 : Miercuri, 07 Mai 2014, 23:36 »
Buna seara, sunt Corina din Bucuresti am un baiat de 21 de ani sunt divortata de 11 ani. Desi m-am inscris de vreo cativa ani aici nu am gasit ragazul sa ma prezint asa cum o fac acum. Maine insa plec in prima calatorie alaturi de voi si desi nu cunosc pe nimeni, sunt convinsa ca ma voi simti bine alaturi de o echipa de profesionisti precum si de ceilalti participanti. Vremea se pare ca tine cu noi asa ca debutul este de bun augur. O seara placuta va doresc!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2166 : Joi, 08 Mai 2014, 08:20 »
Stii cum se spune: Cel mai bun moment sa se intample ceva, e atunci cand se intampla. Ai ales o super excursie pentru debut  :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline adrian.aslau

• Newbie
  • *
« Răspuns #2167 : Joi, 08 Mai 2014, 10:56 »
Stii cum se spune: Cel mai bun moment sa se intample ceva, e atunci cand se intampla. Ai ales o super excursie pentru debut  :thumbup:

LOL ... bine a zis, cine a zis, cand a zis si ce-a zis :) (wonderland, sper sa nu te superi, mi s-a parut doar foarte comica remarca ta si am cautat una la fel)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2168 : Joi, 08 Mai 2014, 11:05 »
Asa a sunat? ;D
De fapt, varianta originala este: Orice moment in care se incepe este momentul corect :))))))

extras din 4 legi ale spiritualitii in India,(http://drumuricatretine.wordpress.com/2010/12/20/4-legi-spirituale-in-india/),  care au devenit si principii in organizarea Conferintelor bazate pe metoda Open Space.

Toate 4, impreuna si separat, sunt piese de rezistenta in dezvoltarea unei atitudini pozitive in abordarea vietii. :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline adrian.aslau

• Newbie
  • *
« Răspuns #2169 : Joi, 08 Mai 2014, 11:10 »
Ahhaaaa, acum am inteles. Aparent m-am trezit mai distrat in dimineata aceasta si cand am citit postul mi-a sunat asa mai "funny". Oricum, interesante cele 4 legi, uite am mai invatat ceva nou.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2170 : Joi, 08 Mai 2014, 11:20 »
pai, chiar era funny. cred ca si eu eram distrata, in dimineata respectiva  ;)

Offline Stefana Marmureanu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #2171 : Vineri, 09 Mai 2014, 09:53 »
Salut,
Sunt nou inscrisa.
Numele meu este Stefana Marmureanu, am 40 de ani, locuiesc in Bucuresti  si lucrez la institutul Cultural Roman.
Imi pare bine ca exista acest site si posibilitatea de a intalni oameni draguti cu care sa faci tot felul de evenimente interesante. Sunt fan excursii. Am sa ma uit pe site sa vad ce as putea face in aceasta vara.
E-mail-ul meu este stefanaoana2003@yahoo.com si abia astept sa ne cunoastem mai multi.
 :)

Offline Jester

• Newbie
  • *
« Răspuns #2172 : Vineri, 09 Mai 2014, 21:14 »
Buna, sunt din Cluj si am 30 de ani. Sunt single, si m-am cam saturat de starea asta. Ma gandesc ca si multi dintre voi, daca nu chiar toti. Sper sa particip si eu la ceva actiuni, macar de week-end.

Offline Monicuta

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #2173 : Vineri, 09 Mai 2014, 23:57 »
Buna!
Numele meu este Monica, sunt de profesie biochimist, locuiesc in Pitesti si astazi mi-am achizitionat primele mele bete de trakking. Daca cineva doreste sa-i imprumut unul pe Cheile Nerei il rog sa-mi scrie pe adresa : mateiescum@yahoo.com.
Nu sunt o impatimita a calculatorului, momentan nu pot sta pe forum atat cat mi-as dori, dar ma bucur ca exista o astfel de comunitate. Felicitari celor ce au pus bazele ei si celor ce o compun si o fac sa creasca de la an la an.
Stiu ca mai este mult pana in august dar as dori sa ma aveti in calcul pentru microbuzul de Bucuresti.
Numai bine si noapte buna!!!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2174 : Sâmbătă, 10 Mai 2014, 06:34 »
Bine ai venit. Ce frumos, Monicuta, sa intri direct cu o oferta de ajutor :)
Nu exista nicio obligatie sau un timp minim de stabilit de petrecut pe forum.
Doar un set de...responsabilitati  ;D, care duc mai departe munca lui Gigi si sprijina organizarea eficienta.
- sa alegi excursia potrivit dupa ce  ai citit cu atentie prezentarea si specificul
- sa urmaresti informatiile postate de Gigi la topicul excursiei la care te-ai inscris. (asa vei vedea si cand e momentul sa te inscrii pe listele de microbuz, de ex, sau afli lucruri importante de stiut inainte de a pleca de acasa)
- sa intri intr-un minim de comunicare cu viitorii parteneri de excursie si sa postezi o impresie dupa :)

In rest, fiecare dupa timp si disponibilitate.
Bun venit tuturor celor noi. Enjoy!

Gigi a creat contextul, noi avem pretextul, dar, de la un moment dat incolo, conteaza mult si ce facem noi, cei care alegem acest context construit cu migala, pasiune si efort. :bow: