Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147324 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #2130 : Miercuri, 26 Martie 2014, 19:05 »
Bine ai venit Liliana!

Offline frezie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #2131 : Joi, 27 Martie 2014, 09:55 »
Multumesc de bun venit! Vad ca sunt foarte multi oameni singuri....ma gandeam ca este o intamplare ca sunt eu, x,y  si cativa, dar cand vad cate persoane sunt pe acest forum ma uimeste, ma pune pe ganduri, sa zic asa...nu vreau sa cred ca este un lucru normal,  ma lupt inca cu aceasta parere a altora!!!  ???
Poate noi am devenit mult mai pretentiosi, mai comozi, mai egoisti, mai introvertiti......!? De multe ori m-am gandit ca am gresit, unde am gresit, cei din jur m-au saturat cu complezente, cu aceleasi pareri ca ale mele!!  :-\
 Avem timpul prea prins in pioneze si nu ne permitem sa "iesim" pentru a ne "socializa"! De fapt asta este unul din motivele pentru care eu sunt singura, adica nu sunt intr-un cuplu! Faptul ca sun acum aici este o incercare sa schimb ceva, sa pot "iesi"!!!!  *|*

Offline CorneliaCriveanu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2132 : Luni, 31 Martie 2014, 22:34 »

Buna seara

Ma numesc Cornelia am 55 de ani, si abia astept sa va cunosc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #2133 : Marți, 01 Aprilie 2014, 07:39 »
Celor nou sositi in SC si pe forum, bine ati venit!  :flori:

Offline miha111

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #2134 : Joi, 03 Aprilie 2014, 16:17 »
Buna,
Sunt Mihaela si locuiesc in Brasov. Am fost prezenta la actiunea din Predeal si m-am inscris la cea din Cozia, in mai. Mai e cineva din Brasov care merge? Poate mergem impreuna.
O zi buna!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2135 : Joi, 03 Aprilie 2014, 16:28 »
Sevus Miha! Bine ai venit pe forum!
Un sfat asa de debut de forum: daca e vorba de Cozia, e bine sa scrii pe topicul dedicat acelei intalniri, aici s-ar putea ca cei care participa la actiune sa nu intre... :)

Offline FLUTURAS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #2136 : Joi, 03 Aprilie 2014, 16:30 »
Buna ziua tuturor,abia m-am inscris,sunt noua,ma bucur sa fac parte din grupul vostru,sa-mi ziceti si mie ultimele noutati,in mare stiu despre ce e vorba,sper vreodata sa pot merge cu voi in excursii.:)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2137 : Joi, 03 Aprilie 2014, 16:34 »
Bine ai venit Fluturas!  :)

Offline cristinamar

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #2138 : Vineri, 04 Aprilie 2014, 22:12 »
Sunt Cristina din Bucuresti, am 33 ani si momentan sunt in divort. Dupa multi ani frumosi si fericiti lucrurile s-au terminat urat, foarte urat. Amicii mei sunt toti casatoriti, majoritatea au copii si nu prea mai au timp de amica lor singura. Dupa o viata in care am trait langa cineva, am facut toate lucrurile impreuna, am calatorit, ne-am distrat, am avut si grautati desigur, acum trebuie sa iau viata de la capat. Si e greu. Vad in jur oameni fericiti si ma infurie fericirea lor. Eram o fire vesela si vorbareata, care vedea mai mereu partea buna a lucrurilor, acum nu ma mai recunosc. Si mi-e dor sa calatoresc, sa urc pe munte, sa merg in parc cu bicicleta, sa ma bucur de natura, sa ma incarc iar cu energie, sa stau la terasa sau in parc cu oameni in jurul meu care sa nu-mi aduca aminte de lucrurile urate prin care trec. Ma bucur ca v-am descoperit si abia astept sa merg in prima excursi cu voi

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2139 : Sâmbătă, 05 Aprilie 2014, 07:33 »
Bine ai venit! Furia se va stinge. Las-o sa se stinga. Ca sa redevii vesela si vorbareata.   :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline cristinamar

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #2140 : Sâmbătă, 05 Aprilie 2014, 12:41 »
Intalniri intre membrii din diferite orase, in weekend de exemplu, nu au loc? Intr-un parc, la o cafenea. Doar excursii? Poate exista un topic despre aceste intalniri si nu l-am descoperit eu. Ori daca nu exista poate se creaza unul.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #2141 : Sâmbătă, 05 Aprilie 2014, 14:08 »
Bine-ai venit, Cristina !  :flori: Aici totul pare mai usor, iar pentru o persoana tonica, asa cum spui ca esti, lucrurile se vor reaseza foarte curind !

Offline virginia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2142 : Duminică, 06 Aprilie 2014, 15:39 »
Buna!
Sunt Virginia, cat de curand implinesc 46 ani  si sunt din Teleorman. Ma bucur ca m-am alaturat comunitatii si astept sa va cunosc.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #2143 : Duminică, 06 Aprilie 2014, 16:49 »
Bine-ai venit, Virginia ! Frumoasa virsta, multi ani inainte cu sanatate si bucurii !  :flori:

Offline Monica_

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2144 : Marți, 08 Aprilie 2014, 10:27 »
Buna ziua!
Sunt Monica, 39 ani, Braila. Ma bucur ca v-am gasit!