Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
silviu:
bine v-am gasit!
40 si de ani... iubesc orice activitate cu conditia sa nu degenereze-n munca.
admin:
Ah Silviu, sa stii ca iubesc de-a dreptul lenesii si nu glumesc cu nimic. Nu cei prefacuti sau patologici, ci cei nativ lenesi. Au alta unitate si perceptie a timpului, au un rafinament al eschivarii de a face ceva, au o stiita a evitarii oricarui efort si un extraordinar instinct de conservare. Lenea, paradoxal, creaza si genereaza, lucruri cu adevarat deosebite, superioare celor obtinute prin munca dedicata, motivatia constand prin faptul ca permite "dospirea" si "coacerea", ori cei ce muncesc au nerabdarea lucrului terminat rapid. Multe din operele care ni se par obinute prin munca asidua, sunt in fapt rezultatul unei leni inspirative. De aceea iubesc lenesii!
silviu:
pai decat cocosat de munca, mai bine umflat de bere :D
admin:
Apropo de burta (ca doar asta este singurul efect pe care-l face berea!), am un amic care are o vorba: barbatul fara burta, este ca Mercedes-ul fara emblema de pe capota!
fifi:
Ma bucur ca intamplator am gasit acest loc al celor singuri si felicitari administratorului pentru ca a indraznit sa creeze un loc al celor poate nu intotdeauna singuri din cauza timiditatii ci si a timpurilor noi pe care le traim,goana dupa existenta,destramarea colectivitatilor datorita falimentului firmelor deci implicit se pierd si relatiile dintre colegi si multe alte motive,cum e pentru mine recunosc timiditatea si teama de necunoscut.
As dori sa discut cu persoane cu varsat de peste 55 ani,barbati,femei pentru a mai risipi din monotonia unui vesnic monolog.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă