Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
admin:
Bine ai venit si tie Awana!
Cu civilizatia antica m-ai atins in punctul sensibil. De cand in clasa a V-a am atins manualul de istorie, am stiut ca asta va fi una dintre marile mele pasiuni. Imi amintesc ca am ajuns acasa si am citit tot manualul in 2 zile. Tata care este un mare devorator de istorie, nu doar antica, mi-a incurajat pasiunea. Pana la Istoria Evului Mediu, care deja nu m-a mai incitat atat si am citit dar nu foarte interesat. Sunt sigur ca o sa gasim subiecte interesante si pentru ceilalti din acest domeniu!
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Marți, 16 Martie 2010, 10:19 ---Bine ai venit si tie Awana!
Cu civilizatia antica m-ai atins in punctul sensibil. De cand in clasa a V-a am atins manualul de istorie, am stiut ca asta va fi una dintre marile mele pasiuni. Imi amintesc ca am ajuns acasa si am citit tot manualul in 2 zile. Tata care este un mare devorator de istorie, nu doar antica, mi-a incurajat pasiunea. Pana la Istoria Evului Mediu, care deja nu m-a mai incitat atat si am citit dar nu foarte interesat. Sunt sigur ca o sa gasim subiecte interesante si pentru ceilalti din acest domeniu!
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru urările de bun venit şi pentru mesajul primit pe e-mail.
Sper să găsesc pe acest forum, pentru început, un sprijin moral, prietenesc.
admin:
Intreg conceptul Singles Camp este gandit pentru a sprijini, a ajuta si in special a influenta pozitiv. Starea si atmosfera pe care incerc sa le imprim in acest spatiu deocamdata doar virtual (unde este mult mai greu de influentat cineva prin actiunea ta directa) sunt de optimism si de participativitate. Din pacate societatea asta a noastra, afectata si domiunata doar de lipsuri, dorinte neimplinite si de dezamagiri are un efect nociv asupra individului. Cum niciodata nu am putut privi pasiv la ceva care nu functioneaza cum trebuie, am incercat si incerc sa fac atat cat pot pentru a schimba ceva in bine. Mi-ar face mare placere si mi-ar aduce satisfactie sa stiu ca si reusesc, dar nu rezultatele sunt cele care ma motiveaza. Pentru ca asteptarea lor poate sa afecteze sau sa intrerupa actiunea mea. De aceea tot ce fac este voluntar si neconditionat, ma feresc astfel de vreo dezamagire de orice natura ar fi ea.
iudith:
servus,
mi-a placut ce am vazut pe-aici, mult diferit fata de site-urile de socializare, matrimoniale etc.
bine v-am gasit!
admin:
Bine ai venit Iudith in Singles Camp! Ma bucur ca-ti place cadrul comunitatii noastre si forumul ei. Am incercat ca discutiile sa se poarte in jurul unor subiecte care sa intereseze si sa ajute cu adevarat, oamenii singuri. Am eliminat din start ceea ce am considerat ca este trivial si mult prea mult folosit. Oricum am nevoie si de sprijinul vostru, pentru ca impreuna putem sa propunem, sa dezvoltam si sa prezentam materiale care sa fie interesante pentru celilalti membrii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă