Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
julia:
ce de poze...!!!
asa mai fratilor, aratati-va la fete ca sunteti frumosi si dragalasi!!
si acolo domnii pescari, sunteti la fel de priceputi si la vinat ?? ca sa stiu ce mincam pe ceahlau
balanta:
Sunt o balanţă veşnic în căutare de echilibru. Când sus, când jos, rareori cu talerele egale. În curând voi fi în cel mai perfect echilibru…100 de ani : 2 = 50. Puţin nu e, dar parcă nici prea mult…poate prea puţin pentru câte aş mai vrea sa fac ! Poate cam mult cât să-mi mai taie bilet la club! Şi pentru că până acum într-un taler am avut ceea ce credeam eu că e bine să dau lumii, de azi voi învăţa să pun în celălalt taler paşi pentru mine …de azi voi învăţa să mă iubesc şi să iubesc …viaţa, oamenii, copiii, soarele, picătura, tristeţea, râsul, merele şi tot ce e viu. Voi face paşi mici, voi fi îngăduitoare cu mine şi mă voi plimba pe unde va fi să fie. De azi, îmi voi vindeca viaţa !
luciamanta:
Balanţa esti magnifică! Esti o persoană care ştie să înfrumuseţeze viaţa!
Ayouni:
balanta draga, fotografiile sunt extraordinar de frumoase! wowowowow!
Ayouni:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 27 Iunie 2011, 17:53 ---Balanţa esti magnifică! Esti o persoană care ştie să înfrumuseţeze viaţa!
--- Terminare citat ---
"Cine zice ala este"!
iar aceste atribute ti se potrivesc extraordinar de bine tie, asa persoana echilibrata, blanda, cu o frumusete interioara (si exterioara) imensa, mai rar! te invidiez pentru toate aceste trasaturi si incerc tot timpul sa invat si de la tine si de la altii... doar doar s-o lipi si ceva de mine! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă