Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (107/932) > >>

micaela:
 :D nostim.

Ayouni:

--- Citat din: balanta din Luni, 27 Iunie 2011, 14:56 ---hai mai nici chiar asa....nu mai am 25 de ani....gata, incerc sa schimb impresia...

--- Terminare citat ---

vazandu-te aici mi-a venit imediat in minte filmul paris-texas (nu ma-ntreba de ce...)! mai nastassja kinski, vrei sa te laudam pentru echilibrul (a se citi balanta) pe care-l ai chiar si pe strada; tii ambele benzi in balanta!
nu parasesti aurita cale de mijloc!

micaela:
si eu cand zic de "aurea mediocritas" ;), lumea se mira si ma-ntreaba de ce pledez pentru "mediocritate"  :D

Ayouni:

--- Citat din: micaela din Luni, 27 Iunie 2011, 15:27 ---si eu cand zic de "aurea mediocritas" ;), lumea se mira si ma-ntreaba de ce pledez pentru "mediocritate"  :D

--- Terminare citat ---

pentru ca sunt persoane ca nu inteleg adevaratul sens al cuvantului, probabil si prin asociatie cu celalat...  adevarul este ca am vrut sa folosesc expresia in latina dar mi-a fost teama exact de ceea ce spui tu mai sus; si ca nu cumva sa se spuna ca ma dau mai rotunda decat sunt. ;)

luciamanta:
   Balanta, ne-ai incantat cu pozele tale, dar as dori, dacă esti de acord, sa ne spui câteva cuvinte despre tine. :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă