Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (100/932) > >>

dl_prd:

--- Citat din: marcutza din Joi, 23 Iunie 2011, 12:58 ---bine ai venit printre noi, @delia  :)

aici, cu noi nu vei mai simti asa ceva, hai sa vorbim cu curaj despre noi si mai ales hai la intalnirile noastre in real !

succes !  :)

--- Terminare citat ---

multumesc
cu tota placerea ori de cate ori este ocazia am sa vin la intalniri , evenimente etc

luciamanta:
   Dl_prd, ma bucur ca ai raspuns mesajului meu. Eu sunt o persoană deschisă, sinceră, iubitoare de frumos, altruistă, sufletistă, am fost căsătorita timp de 1 an; la varsta de 21 de ani m-am casatorit din dragoste nebună - săraca de mine- si nu m-am mai recasatorit. Nu am mai dorit o alta casnicie. Regretul meul cel mare este ca nu am putut avea copii. Am doua cateluse devotate si inteligente, jucause si tandre... Le plimb mereu cu masina..., dar nu numai cu masina...

dl_prd:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 23 Iunie 2011, 20:00 ---   Dl_prd, ma bucur ca ai raspuns mesajului meu. Eu sunt o persoană deschisă, sinceră, iubitoare de frumos, altruistă, sufletistă, am fost căsătorita timp de 1 an; la varsta de 21 de ani m-am casatorit din dragoste nebună - săraca de mine- si nu m-am mai recasatorit. Nu am mai dorit o alta casnicie. Regretul meul cel mare este ca nu am putut avea copii. Am doua cateluse devotate si inteligente, jucause si tandre... Le plimb mereu cu masina..., dar nu numai cu masina...

--- Terminare citat ---

imi pare rau sa aud asta , dar de ce nu ai mai incercat o alta casnicie ? nu inteleg de ce nu  ai mai vrut ,
erai totusi ft tanara

silviu:
cred ca nu s-a mai indragostit nebuneste :-\

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Joi, 23 Iunie 2011, 20:12 ---cred ca nu s-a mai indragostit nebuneste :-\

--- Terminare citat ---

am si eu o curiozitate , imi poti spune cati ani ai silviu? :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă