Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (101/932) > >>

luciamanta:

--- Citat din: dl_prd din Joi, 23 Iunie 2011, 20:11 ---imi pare rau sa aud asta , dar de ce nu ai mai incercat o alta casnicie ? nu inteleg de ce nu  ai mai vrut ,
erai totusi ft tanara

--- Terminare citat ---
Experienta traita de mine m-a marcat profund... Un om posesiv, gelos - era patologic - chiar violent...  Există un timp al fiecăruia, Delia. Este un timp al fiecărui lucru...Cu Dumnezeu inainte!

silviu:

--- Citat din: dl_prd din Joi, 23 Iunie 2011, 20:14 ---am si eu o curiozitate , imi poti spune cati ani ai silviu? :P

--- Terminare citat ---
sunt batran :( nascut cu lumea intr-un ceas :(

dl_prd:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 23 Iunie 2011, 20:17 ---Experienta traita de mine m-a marcat profund... Un om posesiv, gelos - era patologic - chiar violent...  Există un timp al fiecăruia, Delia. Este un timp al fiecărui lucru...Cu Dumnezeu inainte!

--- Terminare citat ---

da , cu Dumnezeu inainte , mie mi-ar parea rau sa raman nemaritata tocmai fiindca ini doresc un copil , baietel de preferinta  :)
daca o fi o fi daca nu asta e .

si totusi mi-e ciuda ca din cauza unui barbat noi femeile ne lasam asa marcate.de ce suntem uneori atat de slabe? atat de sensibile?

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Joi, 23 Iunie 2011, 20:20 ---sunt batran :( nascut cu lumea intr-un ceas :(

--- Terminare citat ---

batran dar activ

silviu:
dap. cu Dumnezeu inainte!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă