Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (914/930) > >>

Ioana R.:
Bună ziua și bine v-am găsit. Sunt din Sebeș, am 55 de ani și aștept cu nerabdare să ne cunoaștem în excursie - Perseidele în Bucovina. Vă doresc o săptămână frumoasă!

Stef84:
Buna ,ma numesc Stef,38 de ani din turda...am auzit despre acest club de la un prieten care a fost intr-o excursie superba in turcia si a fost profund impresionat de tot! Sper sa ma bucur si eu de o asemenea experienta! Va salut pe toti!

Mari.Anna:
Bună tuturor!
Sunt Mariana și locuiesc în Baia Mare-Maramureș. M-am alăturat acestui grup cu speranța ca voi petrece timp plăcut către destinații deosebite. Sunt pasionată de călătorii, îmi place să descopăr locuri și să cunosc oameni noi. Am citit regulile și abia aștept să mă înscriu in excursii și să fac parte din această comunitate.

Andromeda7:
Buna tuturor! Ma numesc Cristina si ma bucur tare mult ca am descoperit aceasta comunitate! Abia astept sa particip la excursiile minunate pe care le organizati!  :)

Claudia.Luca:
Buna, sunt Claudia și sunt noua. Ma bucur ca exista aceasta comunitate. Imi place sa calatoresc si sper sa ne simtim bine impreuna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă