Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (913/930) > >>

Iuli Ana:
Bună! Mă numesc Iuli.

EvaG:
Buna tuturor !
Numele meu este  Eva si sunt noua aici. As vrea sa ma alatur acestui grup si sa particip cu voi la excursiile pe care le organizati. Din ce am citit pe site sunt foarte atragatoare si abia astept sa ma inscriu si eu la prima excursie. Ma tenteaza pentru inceput excursia de la Sighisoara din luna noiembrie. :) Cum pot sa vad cine face parte din grup ?

admin:
Bine ai venit EvaG! :flori: Nu ai um sa vexi cine face parte din grup. Nicaieri in lume, nici o agentie, nici un club, nimeni, mai ales acum cand e vorba de GDPR nu pune la dispozitie o lista a celor care participa. Si chiar daca ar fi, ar fi doar niste nume, nimic elocvent. In schimb, sau sa-i spunem in plus fata de ce fac altii, noi am oferit o platforma de dialog. Daca ai citit ceea ce am recomandat la intrarea in club, ai remarcat ca explicam ca fiecarei actiuni ii corespunde un topic de forum. Acolo cei care merg intr-o excursie se pot prezenta si intra in dialog. Cauta actiunea dorita si vezi ca este un buton "Vezi pe forum". Asa ajungi in locul potrivit.

EvaG:
Multumesc frumos pentru raspuns ! :)

Laulis:
Buna tuturor si bine v-am gasit!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă