Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (884/933) > >>

Mazilu Greta:
Bună  ! Eu sunt Greta ,am 60 de ani și locuiesc în Pitești.
Am venit pentru socializare si participare la actiunile viitoare ale grupului. Sunt tare încântată că  am descoperit acest grup cu care să pot ieși.   Sunt singură  de 1o ani,am călătorit mult singură, dar a venit momentul să fac o schimbare.
Mi se pare super interesantă initiativa aceasta ,felicitări  fondatorului și la cat mai multe excursii!
 Aștept cu nerăbdare să călătorim împreună!

GabrielaG:
Buna, sunt Gabriela, 54 ani, din Iasi. Urmaresc de ceva vreme acest grup si abia astept sa merg in excursii sau drumetii alaturi de voi.

Louie:
Bun venit Gabriela, Greta, Diana, Daniel! :flori:

Vlad Softistul:
SALUT!
Sunt Vlad, scuze am avut enorm de lucru... si acum am reaparut. Rog, poate cineva sa ma ajute ? ca nu am timp nici sa mor,
CUM si UNDE  ne inscriem in excursii?
cum postam /nu vad decat  ca treb sa raspunzi? site ul este destul de sofisticat pt cineva ce treb sa se descurce rapid in el,  nu ca as fi fan site Orange sau Enel... ha,ha.
Apropos, nu am primit absolut nici un email de la organizatori de cand m-am inscris/cca 2 sapt...
Sa ma prezint, sunt din Bucuresti, am 34 ani, sunt divortat si m-am cam fript rau, dar nu mi-am pierdut speranta. Problema e ca lucrez mult inclusiv seara (sunt ing it) si abia am ceva timp in week end.... dar speranta moare ultima !!!
Multumesc si va salut pe toti, grup frumos si entuziast!  :pleasantry:

ada81:
Buna dimineata Vlad Softistul, bun venit în " clubul " nostru. Site-ul nu este atât de greu de navigat în el, pentru un ING IT-ist ca tine. Sunt sigura ca încet încet o sa descoperi tainele site-ului. Dacă ai ochit vreo excursie , intri pe link-ul ei și în josul paginii, în dreptul " raspunde" ai și " notifica-ma". Dacă apeși pe el vei primi toate postarile la ieșirea respectiva, de la admin, de la alți membri inscrisi în excursie. Bafta la navigat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă