Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Vlad Softistul:
Saru-mana, saru-mana… mersi de ajutor, dar as castiga mult timp daca mi-ai explica mai pe larg si cum e cu excursiile, vad ca va simtiti bine si va distrati…. cu putina perspicacitate ma gasesti la acelasi utilizator pe g***l. Cum ati facut rost de patratzelele astea galbene, sau rosii….? :smiley6600:
Rentzi:
Bine ai venit Vlad! Ar fi bine sa gasesti ceva timp pentru a te informa despre Forum. E in folosul tau.
Patratelele galbene sunt pentru membrii forumului si apar pe masura ce scrii diverse mesaje, articole, feedback, ii indrumi pe noii veniti, etc. Ele iti indica vechimea sau activitatea celui care scrie (sau amandoua). Patratelele de alta culoare sunt pentru Admin, Ghizi, agentia de turism partenera etc. :coolsmiley:
Pentru inscriere intrii in topicul aferent excursiei, iar la inceputul mesajului de la Admin gasesti un link, care apasat, te teleporteaza in zona de inscriere. Completezi datele cerute dupa care vei primi un mesaj automat, a doua zi, in care ti se confirma inscrierea, costul total si eventual ratele. Doar dupa plata primei rate (sau integral) ai locul rezervat, altfel vine altcineva, se inscrie, face plata si ti-a luat locul.
Dupa cum poti observa esti total responsabil pentru actiunile tale si nu numai la inscriere si plata.... :o
Inca ceva - ce NU ESTE acest grup: nu este grup de matrimoniale sau altceva de genul acesta. Ca sa nu iti iau total speranta, au fost cateva perechi care s-au format in decursul timpului... O0 Dar nu acesta este scopul grupului... :rtfm:
O zi frumoasa! :thumbup:
anailil:
Buna ziua. Eu sunt Liliana. M-am alaturat acestui grup din dorinta de socializare si de a cunoaste oameni noi. Felicitari pentru initiativa. Intr-adevar, sunt putine proiecte dedicate oamenilor singuri.
ada81:
--- Citat din: Vlad Softistul din Marți, 16 Noiembrie 2021, 14:40 ---Saru-mana, saru-mana… mersi de ajutor, dar as castiga mult timp daca mi-ai explica mai pe larg si cum e cu excursiile, vad ca va simtiti bine si va distrati…. cu putina perspicacitate ma gasesti la acelasi utilizator pe g***l. Cum ati facut rost de patratzelele astea galbene, sau rosii….? :smiley6600:
--- Terminare citat ---
Buna ziua , din nou, Rentzi a fost foarte rapid și cred ca ti-a răspuns la întrebări. Daca mai ai nelămuriri, nu ezita da intrebi, dar după cum a spus și el, trebuie sa îți găsești timp sa descoperi singur. Oricum merita, eu una recomand.
O zi faina și spor la descoperit.
Vlad Softistul:
Apreciez foarte mult caldura cu care m-ati primit si atentia acordata.
Ah,acum inteleg scopul grupului… e ceva rar intalnit!!!
SINCER, eu am mai mare nevoie de o partenera, decat de socializare. Cum am vazut deja ce draguti sunteti, imi permit sa fac un apel acum la voi:
Daca cineva cunoaste o potentiala partenera pt mine (ruda/colega/vecina) va rog mult sa ma contacteze deci la vlad.softistul@gmail.com.
Am 34 ani, sunt brunet, ochii negri, 1,75m/80 kg, sunt divortat, am iubit-o, dar am un defect f mare: nu am vila si nici masina bengoasa. Nu fumez, beau ocazional si merg cu bicicleta, imi place sa calatoresc, dar am f putin timp, lucrez f mult pina seara tarziu.
Va multumesc anticipat si … keep in touch!
:pleasantry:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă