Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (882/933) > >>

costi31:
Salutări și bun venit tuturor !
Pt. Andreea_s , începând de mâine te poți înscrie și la Revelion , la Bansko deja este lansată văd că mai sunt locuri , Marocul este trecut tot pe anul următor 2022 dar încă nu se pot face rezervări până nu listează complet , dar ca  program informativ se poate consulta.
Vacanțe frumoase și călătorii plăcute !  :flori: :)

costi31:
Am văzut că a mai cerut cineva link cu excursii , ele sunt grupate 2021 , 2022 , nu-i greu de găsit , atât pe forum care este interactiv cât și pe rezervări...
Chiar avem și o informare în sus-ul paginii de forum pe care ar fi bine să o consultați  ;) :bow:
Multă sănătate și voie bună !  :flori:

Ella21:
Buna seara tuturor!
Sunt Ella si am 49 de ani.
Va "spionez" de ceva timp si azi m-am hotarat sa ma alatur voua, in speranta ca vom imparti momente placute.
Am vazut cateva propuneri tentante pe lista de excursii din 2022, care se suprapun peste "to do" list-ul meu.
Sper sa ne vedem in curand! :flori:

ave caesar:
Bine ai venit, Ella21!
Cu siguranta, aici poti gasi multi prieteni cu care sa imparti momentele placute pe care ti le doresti.
Excursiile te vor ajuta in acest sens, lista e larga, sigur vei gasi cateva pe placul tau. Succes!

mariana stase:
Buna seara ! Sunt Mariana , noua in SinglesCamp , deși imi doresc de mult timp să vă cunosc !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă