Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Simona TOMIC:
Buna,
Sunt Simona din Timisoara si ma bucur sa va anunt ca m-am înscris la evenimentul care va avea loc între 22-24.10.2021, la Rimetea, Piatra Secuiului si Coltesti, din judetul Alba.
Astept cu mare nerabdare sa va cunosc pe cei care veti participa la aceasta excursie si pe ceilalti membri ai comunitatii singlescamp.
Este minunat sa ne intalnim si sa socializam, sa vizitam locuri frumoase şi sa legam prietenii.
As fi foarte bucuroasa sa imi transmiteti daca mai este cineva din Timisoara sau imprejurimi care va participa la evenimentul de la Rimetea. Daca doriti si voi, eventual ne putem organiza sa calatorim impreuna.
Multumesc si va transmit urari de bine si sanatate din Timisoara. Pa pa si pe curand. Tel. 0724-243073
krondia:
Bine ai venit, Simona!
Am copiat mesajul tău pe firul de discuție dedicat acțiunii de la Rimetea.
https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3389.0.html
Ne vedem în curând *|*
Diana
Mihaela_A_M:
Bună seara! Ma bucur ca v-am (re)gasit!
Sunt Mihaela, din Petroșani, 48 de ani.
Am intrat in grup acum aproape 2 ani, insa în acel moment nu am avut prea mult curaj sa continui. Sunt iubitoare de sport, muzica, oameni veseli, socializare ..., asa ca m-am hotărât sa particip la excursia de la Bansko. Sper sa fie doar un inceput.
Nu am reușit sa intru pe forumul excursiei, asa ca vin aici cu rugamintea de a ma ajuta cu un link.
Wanderer:
Buna, Mihaela!
E foarte bine ca ti-ai facut curaj sa te inscrii la o prima actiune. :applause: Singurul regret (mare!) o sa fie ca n-ai facut-o mai devreme ::), dupa ce ai sa vezi ce atmosfera grozava e in vacantele noastre si ce oameni minunati intalnesti.
E foarte simplu sa ajungi la topicul excursiei respective: intra pe singlescamp.ro, acolo ai Lista de excursii organizate pe luni, dar si in ordine cronologica. Intra pe pagina excursiei dorite, iar acolo ai optiunea de inscriere. Completeaza toate datele cerute si asteapta un mail de confirmare de la agentie. Apoi poti sa platesti avansul in contul comunicat, pentru a avea locul asigurat, caci simpla inscriere nu-ti confirma locul, doar plata avansului.
Sa fie o vacanta minunata (si va fi), prima dintr-o lunga lista!
Andreea_s:
Buna seara,
Numele meu este Andreea, 38 ani, din Ilfov. Am primit din pura coincidenta linkul SinglesCamp - sau poate nu a fost chiar o coincidenta pana la urma :)
Imi place sa calatoresc (si nu numai), imi plac muntele si marea deopotriva, sa fiu activa dar si sa lenevesc pe un sezlong la soare, si sa cunosc oameni faini :)
Intentionez sa ma inscriu la excursia de Revelion daca se mai poate si la cea de la Bansko.
Am mai vazut ceva interesant pentru anul viitor in Maroc dar fara link pentru detalii.
In rest - mi se pare super interesanta initiativa aceasta si la cat mai multe excursii!
Seara frumoasa tuturor!
Andreea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă