Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
DanaIordan:
Buna ziua,
Ma numesc Dana, am 54 de ani, sunt din Timisoara.
E fantastic ca v-am gasit. Nu stiam despre aceasta posibilitate, de a calatori ca si persoana single, alaturi de oameni in aceeasi situatie. Sunt convinsa ca este o experienta superba, in primul rand pentru ca e greu sa pleci intr-o calatorie de unul singur. Ideea e minunata si sper sa pot sa profit de excursiile si activitatile care se vor organiza. Iubesc muntele, drumetiile, dar si calatoriile in strainatate.
Magda Palfi:
Servus, dragilor,
Sunt Magda, din Cluj, proaspat intrata in aceasta comunitate, dornica sa calatoresc cu oameni pasionati de a vedea lumea larga.
Am vizitat aproape 15 tari pana acum dar lista este abia deschisa, pe doua continente nu am ajuns inca: America de Sud si Australia.
Prioritatea mea din urmatoarele doua saptamani este Sicilia, excursia organizata din 14 septembrie.
Si, pentru ca sunt single, mai am o prioritate, cazarea sa fie in camera single. Este ok?
Mutumesc
Cristy:
Buna seara,
Ma numesc Cristina, am 45 ani si sunt din Bucuresti.
Sper sa ma inscriu in curand in prima excursie si sa ne intalnim fata in fata.
Trigri:
Hei! Mă bucur că v-am găsit. Mă numesc Cristina, am 52 de ani si sunt din București. Am abia aștept să merg in excursii și să vă cunosc.
GeoBafi:
Ahoeeee! Bine v-am gasit!
Geo din Constanta. Felicitari Dnului CANDEA si echipei TSC ptr conceptul Singles Camp, o initiativa foarte buna, o idee geniala pentru cei singuri care doresc sa calatoreasca, sa socializeze si sa cunoasca oameni noi. Ma bucur enorm ca v-am descoperit.
Sunt single de 10 luni si abia astept sa cunosc cat mai multi dintre voi!
Primul eveniment la care ma inscriu cu siguranta, este Marginimea Sibiului/10-12 Dec.
Dupa, voi intra pe pagina forum a excursiei in speranta de a gasi constanteni single ptr organizarea transportului.
Ganduri sincere si bune tuturor !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă