Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Lena74:
Călătorul trăiește patru vieți: într-una planifică o călătorie, în cealaltă o face, în a treia își amintește, iar în a patra trăiește ca toți ceilalți muritori... Buna ziua si bun gasit in acest spatiu, o initiativa foarte buna pentru cei singuri! Pana acum am urmarit doar, apoi m-am incris. Sper sa pot calatori alaturi de voi, atat cat imi permite programul,pentru inceput probabil in calatoriile care au si plecari din Iasi! Sunt o iubitoare de natura si frumos!
costi31:
Bine ai venit Lena74 , cu plecare din Iași sunt mai multe excursii atât cu participanți cât și cu însoțitoarea noastră dragă Lidia ! :flori:
Sigur ...dacă îți dorești și ești în viața pe care chiar o savurezi!
Poți scrie și pe topic-ul excursiei in care te-ai înscris.
Salutări tuturor , curaj ! :)
Lena74:
Bine v-am gasit, Costi31! Multumesc! E greu inceputul, pana se sparge gheata sau sa imi dau seama cum stau lucrurile... :) , apoi sa se potriveasca zilele de concediu care e programat din decembrie.Deja calculez zile libere posibile... Clipe frumoase si senin in suflet, tuturor!
Michael:
Nu am mai intrat pe forum de mult , doar vroiam sa ma prezint sunt Mihai din Galati, imi plac calatoriile, socializare, imi place sa pescuiesc. Am avut o vara dificila mi-am rupt un picior si am avut 4 luni de convalescenta dar sunt ok. Sper sa pot participa in curand si la excursii.
Michael:
--- Citat din: capsuna din Miercuri, 20 Ianuarie 2010, 19:12 ---Buna seara,
Laudabil acest inceput si necesar as spune, in conditiile in care lucrurile se vor intampla si in realitate cum le-ati descris. Foarte frumos scris, ideal...raman de vazut faptele.
Se pare ca deocamdata suntem printre primii in aceasta casuta noua si va doresc, si ne doresc un inceput prosper, infloritor si cu multi participanti.
Cu bine si la cat mai multi pe acest forum
Capsuna
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă