Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (866/933) > >>

Nicoleta Popescu:
Servus
Sunt Nicoleta din Brasov. Ma bucur ca fac parte din acest grup
Am întrat in Singles Camp  în 2019, dar nu m am prezentat aici.
Am fost în trei excursii în care m am simțit bine alături de organizatori și oameni faini
M am înscris la revelionul de anul acesta, sper sa ajungem toți cu bine pana atunci și sa ne revedem.

popesdoinamaria:
Nu este fairplay să fie pseudonime. Transparența este condiția principală pentru o bună comunicare. Altfel, ce încredere putem avea în căpșunica și alte tipuri de pseudonime total canuflante?

Anaeli:
Buna seara,
cred ca sunt cea mai nou intrata in grup, ma bucur sa fiu aici , sunt medic si locuiesc in Timisoara.
Distanta nu o sa fie o problema pentru mine, abia astept sa plec pe undeva, oriunde si sa cunosc oameni faini!
Multumesc.

NITU MIRELA:
buna ziua !

Sunt Mirela din Tulcea.Ma bucur ca fac parte din acest grup.
Am întrat in Singles Camp  în 2019, dar nu m-am prezentat aici.
 Vreau sa ma alaturi si eu grupurilor de excursii, dar nu am prea inteles politica de functionare...
Intalnirile cu grupul de excursionisti are loc la destinația de cazare ?! N-am avut timp sa citesc pe-ndelete...sper sa ma luminez intr-un final cu se procedeaza dupa rezervare excursie.

krondia:
Bun venit noilor intrati!

Mirela, locul de intalnire in excursii difera de la o actiune la alta: poate fi la pensiune dar si in alte locuri, este precizat in descrierea fiecarei actiuni. Sunt si cateva actiuni la care există transport organizat cu microbuzul.

Va asteptam alaturi de noi  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă