Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Marcela 3:
Buna!! Sunt Marcela, 51ani, din Mediaș. O sa particip la revelion 2020. De abia aștept sa cunosc persoane noi.
krondia:
--- Citat din: Rhadh00 din Vineri, 27 Decembrie 2019, 19:18 ---As vrea sa particip la excursia din 7-9 februarie si poate ma ajuta din cei care au mai participat cu cateva pareri. Multumesc.
--- Terminare citat ---
Radu, bine ai venit! Cel mai bine, scrie si pe firul de discutie al excursiei care te intereseaza, sansele sa poti interactiona cu ceilalti participanti sunt mai mari.
De asemenea, la rubrica Feedback-uri poti citi impresiile celor care au participat anii trecuti.
krondia:
--- Citat din: Marcela 3 din Vineri, 27 Decembrie 2019, 20:24 ---Buna!! Sunt Marcela, 51ani, din Mediaș. O sa particip la revelion 2020. De abia aștept sa cunosc persoane noi.
--- Terminare citat ---
Bine ai venit, Marcela, distractie plăcută!
adicroi:
Salutare tuturor! Sunt Adina, din Bucuresti. Mi se par foarte interesante calatoriile organizate aici si conceptul acestei comunitati.
De-abia astept sa particip si eu, ma tenteaza Sighisoara si Maroc. Numai bine! :)
admin:
Va urez celor noi “bine ati venit!”, imi doresc mult sa gasiti atmosfera pe care v-o doriti si asteptati. Noi, cei din echipa, facem tot ce se poate pt a oferi ceea ce promitem. Un an plin cu bucurii!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă