Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
craciun lucia:
Buna seara!
Eu sunt Lucia si sunt nou inscrisa in/la Singlescamp!-:) Voi participa la Revelion si vin din Bucuresti.
Sper sa fiu surprinsa placut si, la randul meu, sa ii surprind placut pe ceilalti in zilele pe care le vom petrece impreuna la Targu-Mures!
Ganduri bune!
DiVa:
Salut, numele meu este Diana si sunt din Bucuresti.
Una din framantarile mele atunci cand am devenit single a fost "si eu cu cine imi mai petrec acum concediile". Descoperirea acestei comunitati mi-a spulberat aceasta neliniste, mai ales cand am vazut ce excursii interesante se organizeaza. Desi multe din 2020 vad ca sunt deja epuizate ca si numar de locuri, sunt sigura ca o sa gasesc cateva la care sa particip si sa cunosc oameni minunanti cu aceleasi pasiuni ca si mine.
Multumesc acestei comunitati ca exista!
gabyvoicu:
Oooo da, toata viata mea mi-am dorit sa scriu pe un forum, azi sigur e seara mea. Am un chef de scris mai rau ca ala de baut de aseara. Cred ca mi-a ramas ceva alcoolemie ca nu am gasit nici macar o singura doar sau macar o semi tentativa de descriere. Sa vad si eu ceva de genu : Salut, I'm gaby, GabyvvvvvVoicu, crescut, educat transformat in om de omenie din Bucuresti unde cainii umbla cu covrigei in coada toata lume stie, multe defecte da numai aparente. E cam greu sa imi intri in gratii daca nu ai inspiratii,nu traiesc pe picior mare, da' nici din sociale. Sau ceva asa mai intim si de efect: Salut, sunt Gaby imi plac cartofii prajiti. Eiiii sa revin la mioriticile noastre. Yo : o complexitate de personalitati. Ador marea, detest efectul de turma. Haida ne vedem la SuperRevelion. Publicitate.
Beleanu Corina:
Buna,sunt Corina din Craiova.V-am gasit pe fb si mi-a placut conceptul,O sa particip la revelion.Sper sa fie o experienta placuta! :)
Rhadh00:
Salutare, sunt Radu, sunt din Constanta si am 35 de ani .V-am gasit pe net si am rasfoit site-ul si apoi discutiile de pe forum. Mi se pare o idee foarte buna care se pliaza foarte bine pe nevoile si legaturile interumane din acest secol al vitezei, in care uitam foarte usor conditia principala a omului, aceea de a trai viata si nu doar de a fi martor. As vrea sa particip la excursia din 7-9 februarie si poate ma ajuta din cei care au mai participat cu cateva pareri. Multumesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă