Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
tommi_f1master:
Salutari si bine v-am gasit :angel:
Sunt pasionat foarte mult de plimbari si descoperit locuri noi, iar cu cat implica mai mult timp in natura, cu atat mai bine.
Sunt de loc din Iasi, dar de ceva vreme lucrez in Bucuresti.
Usor satul de oamenii din jur care se plang mereu ca n-au timp ori chef de iesit in lume, sper sa gasesc aici un grup pe sufletul si pasiunile mele de calatorit.
Nina Petre:
Bine-ai venit, Tommi!
Fiecare nou înscris vine cu niște așteptări, din experiența mea pot spune că cel mai bine ar fi să încerci vreo câteva excursii și-apoi vei ști clar ce ți se potrivește și ce nu. Comunitatea este mare, oameni de toate vârstele și preocupările, nu există neapărat un grup compact pe care să-l regăsești în toate acțiunile dar sigur, în fiecare dintre ele, revezi câteva persoane din excursii anterioare.
Pare că tu ai înțeles din prima că nu este un site de dating. Poți lega prietenii, desigur, dar asta are legătură cu dorința și implicarea celor interesați.
Așadar, îți doresc să fii happy wanderer, cu SC :)!
Vicky:
Buna, sunt Victoria Nicoleta , din Galati . Nu am postat pe forum pana acum, dar am mers in diferite excursii inca din 2017.
Am intalnit oameni minunati, iar ghizii sunt extraordinari.
Azi sper sa ne intalnim la petrecerea de la Braila.
Toate cele bune ! :yeah: :) ;)
Mimi Coman:
Buna ziua tuturor.Ma alatur acestui grup frumos in speranta petrecerii cat mai placute a vacantelor.
Neti:
Salutare! Bine v-am gasit!
Ma alatur cu entuziasm grupului. Imi plac iesirile in aer liber. Imi place sa descopar locuri noi.
Sunt din Botosani & Iasi, dar de ceva vreme lucrez in Bucuresti.
M-am inscris pt minivacanta Delta Dunarii 21-25 august.
Abia astept.
E bine ca existati!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă