Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
dana clim:
Buna seara,
M-am inscris de ceva timp pe acest grup, aseara m-am intors dintr-o excursie in sudul Spaniei, sunt o pasioanta a calatoriilor, ca majoritatea celor de pe acest grup, presupun!
Sunt singura in acest moment, o stare in care am mai fost, dupa divort... mi se pare absolut normal, :)are si multe beneficii, printre care curiozitatea de a cunoste cat mai multi oameni, de a-mi face noi prieteni.
Am hotarat sa ma inscriu, pentru inceput, la excursia Lovech – distractie, plaja si vizite in "Orasul de Liliac" 19 - 21 iulie 2019 - nu am mai fost, sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine! :)
Sunt din Bucuresti.
Nu prea am inteles ce inseamna ierarhizarea cu new member, visitator, hero member - exista undeva explicatia?
Multumesc, abia astept sa va cunosc!
wonderland:
Candva, la inceputurile incetosate, se pare ca te puteai autentifica/loga ca vizitator, acum nu mai e valabil.
Acum, vizitator/guest e cel care doar priveste pe forum, fara sa aiba cont sau fara sa se autentifice. Cel care se autentitifica, e utilizator.
New member e cel nou inscris, nou intrat in comunitate.
Newbie, Junior Member, Full Member, Hero member - sunt niste "titluri" pe care forumul le da automat fiecarui utilizator/membru, in functie de numarul de postari.
Aceasta ierarhizare e mai putin importanta. Exista un alt "clasament", ca sa zic asa, pe care Gigi la arhivat, dar de care am observat ca din cand in cand tine seama. vezi pe link diferentele dintre Golden Member, Singles Camp member si Traveler. http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2342.0.html#new
Interesant, important si util de citit este si ce a scris Gigi despre autofiltrarea membrilor: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2927.0.html
Pentru toti cei nou-intrati: Nu uitati sa va prezentati si sa intrati in dialog pe topicul dedicat excursiei la care v-ati inscris. Acolo puteti pune si intrebari specifice. Aici e mai putin probabil sa va raspunda cineva. Enjoy!
wonderland:
l-a arhivat. :slap: Si asta imi aminteste sa va spun ca, dupa ce postati un mesaj, aveti butonul "Previzualizare" ca sa verificati textul. Dupa ce dati "salveaza", mai aveti doar 10 minute pentru editare, cu butonul "Modifica".
Bogdan Predescu:
Buna ziua,
Ma numesc Bogdan, sunt din Constanta si ma bucur enorm ca am intrat in aceasta comunitate. Multumesc pentru accept!
Astept foarte tare sa ne cunoastem si sa ne coloram timpul impreuna. Momentan sunt pe mare, eu fiind navigator. Urmeaza sa ma intorc la sfarsitul lunii Iunie si intentionez sa ma alatur voua cu cel mai mare drag si cu prima ocazie dupa reintoarcerea in tara.
Louie:
Bine ai venit Bogdan! :flori:
Te asteapta o multime de excursii din iunie incolo, inclusiv un revelion pe cinste, in cazul in care nu vei fi plecat pe mare in decembrie :)
Drumetii sau excursii de relaxare, buna dispozitie si prieteni noi, vei avea parte de experiente frumoase alaturi de noi.
Nu ramane decat sa alegi ceva care te tenteaza:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,54.0.html
La Subiecte generale, Subiecte despre si pentru Singles si la Articolele noastre, poti alege un subiect/ articol preferat unde poti scrie pe tema topicului ales.
Daca te inscrii intr-o excursie, sau te intereseaza ceva la o anumita excursie, atunci intri pe topicul acelei excursii si adresezi acolo intrebarile sau opiniile referitoare la acea excursie.
Cu siguranta vei intalni oameni deosebiti :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă