Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
dan45:
Salutari din Timisoara,
Dan este numele meu, 48 ani, single. Urmaresc activitatea echipei "Singles Camp" de ceva vreme si apreciez profesionalismul si continuitatea de care da-ti dovada. Felicitari!
Am aplicat pentru weekend-ul de la Raul Sadului, 31 mai - 2 iulie, (astept confirmarea) unde sper sa petrecem zile faine, cu soare.
Abia astept sa ne cunoastem!
costi31:
Așa mult stai ? :giggle: Hai sa fie cu noroc ! :thumbup: Ai putea sa scrii și pe topicul excursiei poate găsești companion de drum ! :) :bow:
costi31:
Valabil pentru cei care calatoresc pe distante mari , este mai usor sa imparti costurile calatoriei(auto) sau sa ai companie de drum daca doriti bineinteles ...
Florins , Dan45 , in cazul care primiti unda verde mai aveti 5 zile ! Succes ! :thumbup:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2857.0.html
wonderland:
--- Citat din: dan45 din Sâmbătă, 25 Mai 2019, 16:03 ---Am aplicat pentru weekend-ul de la Raul Sadului, 31 mai - 2 iulie, (astept confirmarea)
--- Terminare citat ---
Bine ai venit, @dan45. Confirmarea pe care o astepti vine imediat sub forma unui email "automat" cu detalii pentru plata. Daca nu l-ai primit verifica in Spam/Junk. Daca nici acolo nu e, suna la agentie.
Detalii despre toate acestea gasiti pe site in sectiunea Informatii: https://www.singlescamp.ro/cum-va-inscrieti-in-excursia-sau-vacanta-dorita/
Apoi, poti sa te prezinti si pe topicul excursiei, poate intri in dialog cu cei care s-au inscris, daca sunt...vorbareti si pe forum.
Enjoy!
Crisi:
Buna dimineata!
Salutari din Piatra Neamt *|*
Numele meu este Cristina sau Crisi, cum ma alinta prietenii, sunt single si imi iubesc statutul. Ador sa calatoresc si sa cunosc locuri si oameni noi. Indragostita de soare si de mare, prima excursie la care intentionez sa ma inscriu este cea din Creta, in luna august.
Multumesc pentru accept si va doresc un weekend insorit!
Cu drag,
Crisi
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă