Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (824/933) > >>

wonderland:
Iata ce zice Admin:
(Re: Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp « Răspuns #271 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 06:36 »)

--- Citat --- Am explicat pe site in ce consta cadrul de socializare. Este cel turistic, cunoasterea, comunicarea, dezvoltarea unor relatii intre participanti are loc in evenimentele pe care le organizam si care sunt prezentate pe site.....

In aceea ce priveste partea de anuntare de intalniri, imi pare rau, dar nu este permis aici pe forum. Indiferent de intentia buna sau dorinta de comunicare, nu-mi doresc de loc ca acest forum sa arate a altceva. O permisiune aduce alta, si apoi alta, lumea intelege ca e ok asa si ne vom transforma intr-un loc de anunturi de meet-up.
--- Terminare citat ---

Chiar daca mesajul lasat de Gigi e din 2017, n-am vazut sa se fi schimbat ceva. :) Se prefera ca, pana in excursii, participantii sa se "cunoasca" pe forum. Datele de contact sunt permise doar pentru organizarea deplasarii.
In excursii, se intampla si asta - oamenii se cunosc, fac schimb de date de contact, isi organizeaza intalniri in oras.

florins:
Buna ziua tuturor,

Sunt Florin din Ploiesti. Am descoperit de curand acest forum, imi place comunitatea si pot sa zic ca ma face sa ma simt bine venit.

Valaentius:
Salut, Florin!

Louie:
Hai bine ai venit Florin! Ti-ai ales vreo excursie?  :)

florins:
Salutare,

Da. Am ales Drumetie, distractie si masa ciobaneasca la stana. 31 mai - 2 iunie 2019.
Am facut ieri plata, astept confirmarea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă