Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (783/933) > >>

Delia 27:
Buna! Sunt Delia, sunt de la Fagaras si sunt la prima experienta de acest fel! Sunt extrem de entuziasmata si de increzatoare!
Sa ne vedem cu bine la petrecerea de Craciun, de la Sibiu din 21-23 decembrie 2018!
Va salut pe toti!
O duminica minunata, tuturor!  *|*

Nikolleta_cta:
Bună ziua! Mă numesc Nicoleta Ciubotaru, sunt din Constanța și m-am alăturat vouă, comunității Single Camp dornică să găsesc alături de voi acel ceva după care tânjesc. Îmi doresc să primesc și eu așa cum voi la rândul vostru ați primit acest dar. Eu îl consider așa, un dar, darul extraordinar care și-l pot face oamenii acela de a se descoperi, pe ei, pe cei de lângă ei, lumea... Să descopere lumea, țara, natura, să cunoască senzații noi și să își dezvolte emoții. Să se descopere fiecare pe sine și pe cei din preajmă. Să caute, să aștepte, să imagineze și să se bucure. E darul pe care vreau să mi-l fac cu ajutorul vostru și de aceea îmi doresc să vă întâlnesc.

jhay13:
Salutare tuturor! Ma numesc Madalin, am 43 de ani, divortat. Sunt din Curtea de Arges, lucrez in Pitesti. Prima mea excursie a fost cea de la Sighisoara, incheiata astazi, f. frumos si un grup minunat. Multumesc!     Urmatoarea cea de la Bansko, in februarie.  :yeah: O seara frumoasa!

wonderland:
Hei, lume multa noua pe aici, la poarta de intrare în SCT.  Bine ati venit! :thumbup: :applause:
Mădălin, tu ai salutat de dincoace de poarta. Bun, așa. Următorul pas e să  treci și pe la topicul cu Sighisoara sa spui cum ți s-a părut prima ta ieșire...   :) ;)  :kissing:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2549.msg137254/topicseen.html#msg137254

wonderland:
 :thumbup: :applause: :strong:
Următorul pas ar fi să treci, până pleci și pe la topicul cu Bansko
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2803.msg137282/topicseen.html#msg137282

Ti-am zis că-s cu ochii pe tine!  :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă