Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (784/933) > >>

cartex:
Ce inseamna sa o ai pe Wonderland cu tine.... ai feedback uri pe masura😊
Te imbratisez cu drag , femeie minunata! :smitten:

cartex:
Aoleu!!!! Am gresit  |o.... Cum mut acum pe topicul cu Sighisoara??!!!

Baste Mihai:
Buna ziua tuturor!
Sunt Mihai din Sibiu, am 44 de ani si vreau sa va salut pe toti cei din grup! Sunt farmacist, singur de un an si trei luni ani, am un baiat de 15 ani si nu am vrut sa "ratez ocazia" de a cunoaste oameni noi. Prima excursie pentru mine va fi la anul in Samothraki. Dar pana atunci o sa stau cu privirea la tot ce se posteaza pe forum!

wonderland:
Bun venit, Mihai. Dacă stai cu privirea pe  aici ”mă tem” că prima ta excursie va fi mai curând  :giggle: :whistle:
Cartex, nu mai poți muta. Multumesc, dar ai văzut, sunt mai multe feedback-uri.

Celestine:
Salutare si bine v-am gasit!
Am 34 de ani, sunt din Bucuresti, si ma alatur voua din dorinta de a-mi diversifica activitatile pe langa cele pe care toti le facem in singuratate. Nu sunt un fan al mediului virtual, motiv pentru care am si renuntat la Facebook de ceva timp, poate si datorita generatiei din care vin, cei de peste 30 de ani stiu despre ce vorbesc... Recunosc insa ca este din ce in ce mai greu sa cunosti oameni in afara acestui spatiu. Cam trist ce-i drept dar ne adaptam. Prin urmare, am poposit si eu intre voi unde sper sa gasesc nu lucruri mascate si senzationale, ci firescul.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă