Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (718/933) > >>

ALINA C:
Multumesc pentru calda primire !  :D M-am inscris deja in excursia din M-tii Apuseni. Tara Motilor. Sunt convinsa ca va fi o experienta aparte. Faptul ca mi-ati raspuns la o distanta de cateva minute mi-a confirmat ca nu am gresit alegandu-va sa-mi fiti alaturi in deplasarile mele.  :applause:

adda:
Bun venit tuturor!
Comitetul de primire este la datorie se pare  ;D
Cred ca putem sa îl numim ?i comitet de "descoperire" a celor acoperiti :)

wonderland:
Io credeam ca suntem de la provocari pentru descoperitori.   ^-^ ^-^
Numai noiembrie ne mai poate lamuri, unde-i?

--- Citat din: ALINA C din Sâmbătă, 24 Februarie 2018, 10:40 ---Faptul ca mi-ati raspuns la o distanta de cateva minute... :applause:

--- Terminare citat ---
Ai avut noroc  :P, nu se intampla mereu.  Poate pentru ca e sambata.... :)

Nu uita sa treci si la topicul cu Apusenii...acolo se discuta, sau asa ar trebui, se comunica informatii organizatorice...

ALINA C:
Multumesc !   :bow:  M-am inscris deja pe lista pentru autocar cu plecare din Bucuresti. Sper ca deocamdata nu mai am nimic de facut decat sa ma informez pe parcurs despre excursie. Week-end placut va doresc !

wonderland:
Poti sa te abonezi la topicul cu excursia,  ca sa primesti notificare pe email cand cineva posteaza ceva nou.
Cum faci? cand esti in casuta de scriere mesaje vezi sub ea Atasamente si alte optiuni, click pe text, apar mai multe chestii,  bifezi anunta-ma cand apar raspunsuri.

E o recomandare generala pentru toti cei noi, inscrisi in excursii. Sau pentru cei care n-au mai prins locuri si urmaresc eventualele anunturi de renuntare...
Week-end fain si tie, Alina!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă