Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (70/932) > >>

Saturnianul:
Bine ai venit @Trichy! Sunt sigur ca, intrind in aceasta comunitate, nu te vei mai simti singura. Eu cred ca din doua singuratati cel mai mult doare cea in 2.

Te asteptam printre noi sa socializezi si in lumea reala. Duminica 21.11 se organizeaza un tur pietonal in centrul vechi din Bucuresti unde vei avea ocazia sa cunosti o parte din membrii comunitatii. Hai si tu! Mai multe detalii aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,582.msg27062.html#msg27062

ratzusha:
Buna ziua,

M-am ratacit si eu pe aici din plictiseala si singuratate.....

O zi minunata la toata lumea

admin:
Bine ati venit Trichy si Ratzusha! Sper sa va placa in Singles Camp!

Magdalena_`:
 Sper Ratzusha sa te regasesti, aici printre noi, sa inlaturi plictiseala si singuratatea.
Corecta observatia ta Trichy, aici exista inainte de toate, RESPECT. Bine ati venit !

Doina:
Bine v-am gasit!
Laudabila initiativa si nadajduiesc sa gasesc aici oameni sinceri si onesti, cu aceleasi preocupari si probleme existentiale. Imi place sa calatoresc, dar ma enerveaza cumplit atunci cand la inscrierea intr-o excursie sunt nevoita sa achit taxa de single, fapt pentru care costul vacantei creste substantial si ma vad nevoita de conjunctura sa renunt adesea. Exista multe persoane singure in viata, datorita imprejurarilor, nicidecum vointei lor. Va doresc tuturor: sa va mearga bine si sa va bata norocul!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă