Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (69/932) > >>

Ayouni:

--- Citat din: micaela din Marți, 09 Noiembrie 2010, 18:23 ---multumesc de intampinare  :D

De altfel, ca mi-ai deschis perspective in macabru, singuru, dar singurul lucru care m-a impresionat neplacut la acest site a fost tabara aceea cu "pomana porcului", ca eu vizualizez usor orice si mi s-a strans sufletul gandind la bietii purcelusi. O fi cineva doritor sa asiste la asa crima, fie ea si ritualica?  :D

--- Terminare citat ---
ca sa fiu sincera, micaela, si eu am simtit acelasi lucru dar nu am zis nimic...sorry sorry...  in schimb de cate ori vedeam poza respectiva pe facebook, dadeam cu cursorul repede repede.

admin, cand iti pleaca marketing managerul sa ma anunti... :)

Ayouni:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 09 Noiembrie 2010, 19:56 ---Saturnis, tala meu este "varsator" si mama este "balanta"! Si au 49 de ani de casnicie!

--- Terminare citat ---

si la mai mare! casa de piatra in continuare! varsatorul este cel care are un ulcior din care se revarsa spiritualitate peste noi ceilalti, mai de foc, mai de pamant...

dian:
       Bine ai venit, Micaela! M-as bucura sa ai simtul umorului, uita-te in jur, doar oamenii inteligenti au simtul umorului.

micaela:
Multumesc Lucia si dian.  :)
Da, am exact aceeasi parere, ca numai oamenii inteligenti au umor (voluntar) si stiu a rade in primul rand de ei si-apoi de jocul vietii. trecem peste subinteleasa lipsa de modestie. :)) din pacate, nu e si reciproca valabila; nu toti oameni inteligenti au simtul umorului si nu stiu ce pierd.  :D
Si da, varsatorii si balantele se inteleg grozav, intr-o proportie f. mare. Exceptiile nu fac decat sa confirme regula sustinuta si de astrologie. Am sa trec sub tacere, elegant,  ;) opinia mea despre reusita in cuplu a perechii, dar in relatii de prietenie cu siguranta este una dintre cele mai reusite. si am auzit si eu legende despre alte cupluri de balanta varsator care "au trait fericiti jumate de secol" dar eu sunt destul de rezervata, cunoscand si afectionand real destule varsatoare si varsatori care, asa cum ati spus, au un soi de altitudine spirituala de-a dreptul emotionanta.  :D despre ulciorul care varsa...are o dubla simbolistica: varsa spiritualitate si material, caci se stie si in general se verifica "incontinenta" financiara poverbiala a varsatorului. :D

P.S. "blestem" era in ghilimele, adica un alt mod de a spune ca toata viata mea am rezonat cu varsatori si iar cu varsatori si iar cu varsatori... dar, in fapt, nu ma deranjeaza, ba chiar din contra; mi-s foarte dragi. In ce priveste relatia cu fiica mea, varsatoarea, e una de-a dreptul minunata, cu o intelegere extraordinara care transcede orice diferenta de varsta.

azi a fost lectia de astrologie.  :D :D
Seara buna!

Trichy:
 Buna ,

Azi am rasfoit putin acest site.
Este diferit si deosebit deoarece lumea se respecta aici.BRAVO!

Nu stiu ce sa zic prea multe pentru ca nu am mai participat la astfel de comunicari.

Sunt singura de mult timp. Inainte eram singura in 2, acum am ramas doar eu. Sunt optimista si sper sa nu mai dureze mult acesta situatie.

Am intrat pe acest site din dorinta de a socializa.

Va salut
Ana

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă