Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Preda Angela:
Imi plac excursiile in aer liber, sa socializez si sa petrec timpul in compania persoanelor care fac in asa fel incat sa creeze o atmosfera placuta, vesela, relaxanta. Sunt din Sibiu, am absolvit o facultate si sunt curioasa sa cunosc grupul.
Matias Camelia:
Angela, bine ai venit!
Aici gasesti excursiile pe 2018 http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,57.0.html
dar inscrierea se face direct pe site.
Daca nu te descurci, intreaba!
Gidea Mihai:
Buna seara , sunt Mihai din Targu Neamt , nascut la 1 octombrie 1968 , proaspat divortat , si abia astept sa cunosc pe cati mai multi din grup .imi plac calatoriile deci o sa ma inscriu la ceva excursii in 2018 , aveti ceva recomandari ? multumesc
wonderland:
Bine ai venit! esti primul membru care se prezinta cu data de nastere :) Mai lipsea CNP-ul ;D, dar cred ca stii ca s-au inasprit reglementarile pentru protectia datelor personale. >:D
Mihai, greu cu recomandarile. Excursiile sunt multe (anul asta, spune Gigi, vor fi spre 70) si variate. Fiecare isi alege dupa preferinte (mai active, de vizitat, de petrecere, interne, externe etc), dupa timpul disponibil si dupa buget. So, arunca un ochi pe lista celor lansate deja, mai sunt unele si in pregatire...
Sunt convinsa ca fiecare dintre noi are de unde alege, ba chiar mai ramane si cu nostalgii...
Singura recomandare ar fi sa rasfoiesti putin forumul, regulamentul, ca sa intri putin in atmosfera si sa vezi cam cum merg lucrurile pe aici.
Enjoy!
Ioana Maria:
Buna ziua si la multi ani . Ma numesc Ioana si sunt noua aici. La prima vedere mi se pare deosbit acest site fata de altele de matrimoniale , unde nu gasesti altceva decat glume si aiureli. Sper sa ma obisnuiesc repede cu modul de comunicare aici. O duminica frumoasa in continuare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă