Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (665/933) > >>

Vio7:
Buna seara tuturor,
 Ma numesc Violeta si subscriu la cele scrise mai sus. Sunt new entry si dupa cele vazute aici....in nici macar o zi....m-am hotarat sa va cunosc....fapt pentru care, m-am inscris la petrecerea de Revelion  *|* *|* *|*. Sa auzim numai de bine!

krondia:
Bine ai venit, Laurentiu, eu cred ca o sa iti placa si sigur vei dori sa mai participi si la alte actiuni.
 Felicitari pentru felul in care te-ai prezentat, pentru deschidere si, nu in ultimul rand, pentru ca ai inteles cum functioneaza forumul  :thumbup:
Totusi, ar fi bine sa adresezi intrebarea si pe firul de discutie al actiunii de la Bran, sigur vor fi doritori  *|*

Rentzi:

--- Citat din: krondia din Miercuri, 08 Noiembrie 2017, 10:28 ---Bine ai venit, Laurentiu, eu cred ca o sa iti placa si sigur vei dori sa mai participi si la alte actiuni.
 Felicitari pentru felul in care te-ai prezentat, pentru deschidere si, nu in ultimul rand, pentru ca ai inteles cum functioneaza forumul  :thumbup:
Totusi, ar fi bine sa adresezi intrebarea si pe firul de discutie al actiunii de la Bran, sigur vor fi doritori  *|*

--- Terminare citat ---

??   :o   

krondia:
Era vorba de acest anunt, care a fost mutat intre timp pe topicul de la Bran

--- Citat din: nistor laurentiu din Miercuri, 08 Noiembrie 2017, 11:05 ---Salutare de la mare oameni frumosi si dragi!!! Sunt Laurentiu din Constanta, m-am inscris pe data de 06.11.2017
cu o mare bucurie (sper sa nu fiu dejamagit) ca nu mai sunt SINGUR si deja pe 17.11.2017 sunt la Bran sa va gatesc o
saramura de peste daca se poate!!!(pestele il aduc tot eu dar sa stiu cate persoane suntem) :yeah:

--- Terminare citat ---

noiembrie:
Asteptam aceasta reactie...o ador,palpitant...
La cat mai multi domni !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă