Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (651/933) > >>

Matias Camelia:

--- Citat din: Angelik din Duminică, 20 August 2017, 09:23 ---Buna eu sunt Angelik. Doresc sa ma alatur grupului vostru.

--- Terminare citat ---
Bine ai venit, Angelik, te primim cu mare drag!

Unde ai vrea sa calatoresti?

Angelik:
Buna Camelia.
M-am inscris la excursia din Ungaria din 8 -12 noiembrie 2017.
Nu am inteles unde trebuie sa trimit datele pentru facturarea avansului. Dau farward la email-ul primit ca si confirmare a inscrierii sau dau email la agentie ?
In plus mai am o nelamurire.
Ce se intampla in cazul in care nu se ocupa toate locurile?
si cum pot afla cate locuri s-au ocupat pentru excursie ?
Multumesc

MAC:
Angelik,la email-ul primit ca si confirmare a inscrierii poti da un reply cu datele solicitate(o copie scanata a CI) necesare emiterii facturii si contractului.Nu trebiue sa-ti faci griji in privinta locurilor.Se ocupa.Pregateste-te,pentru cateva zile de balaceala. :)

mirelam:
Bine ai venit Angelik,

Toate excursiile sunt de exceptie. Eu am participat la toate genurile. Mai precis la 11 excursii intr-un singur an de la inscriere. Toate sunt exact ca in descrierea detaliata a acestora, doar din cauza vremii au existat ceva modificari in programe. In majoritatea am avut parte de vreme superba. In absolut toate grupurile am intalnit numai oameni minunati, pe care ii revad la urmatoarele excursii cu mare placere. Decizia de a ma inscrie in marea familie Single Camp a fost una din cele mai bune. Distractie maxima, cu mare drag, Mire!

Tamarutza:
Buna ziua, la toti cei care isi spun "singles"!
Ma bucur ca v-am gasit. Si nu cred ca sunteti deloc singuri..... Se pare ca e o frumoasa comunitate din care imi doresc sa fac si eu parte.
Si ca sa o linistesc pe Roxana52, cred ca eu sunt cea mai noua single - "veche".
Va imbratisez cu drag si astept cu nerabdare sa ne intalnim
Tamarutza

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă