Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Matias Camelia:
Elena, Lidia si Sica, bine ati venit!
Ne vom vedea in excursii, eu o astept pe cea din noiembrie de la Hajduszoboszlo, nu stiu unde mai sunt locuri pentru anul acesta!
Daca va pot ajuta cu ceva, spuneti! Si eu sunt incepatoare, dar avem colege si colegi "avansati"!
Judit:
Buna, sunt Judit Platon am 51 de ani si sunt din Oradea. M-am alaturat grupului dupa ce i-am vazut conceptia si oferta bogata de excursii. In curand voi participa la excursia Bavaria-Tirol din 14-20 august. Astept cu nerabdare excursia si sa cunosc atmosfera Single Camp. :)
wonderland:
Buna, Judit! Daca ti-a placut ce ai intuit, cu siguranta te vei bucura de atmosfera pe care o vei cunoaste in curand.
Nu uita sa te prezinti si pe topicul excursiei Bavaria-Tirol, acolo unde se posteaza si informatiile organizatorice, dar si impresiile de dupa excursie :)
Stii unde, nu?
Pagina de Start - Excursiile noastre- Excursii si vacante Singles Camp & Travel 2017 - Natura si Castele, Bavaria-Tirol, 14-30 aug.
Calatorie frumoasa!
Bun venit si celorlalti!
Si, cred ca se cuvine o urare si pentru Matias Camelia : Bun venit in clubul celor care au grija sa-i intampine si sa-i orienteze pe cei nou-intrati! :thumbup:
nana:
Buna ziua, eu m-am inscris pe site din 2011, dar nu am apucat niciodata sa vin cu voi. Sunt din Cluj; aici faceti ceva intalniri? Trebuie sa ma hotarasc sa ma alatur si eu.
Matias Camelia:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 05 August 2017, 05:21 ---
Si, cred ca se cuvine o urare si pentru Matias Camelia : Bun venit in clubul celor care au grija sa-i intampine si sa-i orienteze pe cei nou-intrati! :thumbup:
--- Terminare citat ---
Multumesc de urare, esti foarte amabila!
Da, m-am autoinvitat in Comitetul de Primire! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă